Ευαγγελία Αραβανή: Φλερτάρει με το Epsilon;

Κάτι τρέχει όχι με την Μαίρη , – όπως λέει και η γνωστή, απολαυστική κωμωδία -, αλλά με την Ευαγγελία Αραβανή. Ναι, κάτι τρέχει με το ξανθό, πανέμορφο κορίτσι του ΑΝΤ1, το οποίο απ ‘ ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, δεν θα είναι για καιρό κορίτσι του ΑΝΤ1.

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ευαγγελία να έχει δεχτεί στενό… φλερτ από την διοίκηση του Epsilon. Ναι, όλο και φουντώνει η είδηση που θέλει την ξανθιά οικοδέσποινα του “Dancing” να συζητά με την σιδηρά κυρία του καναλιού Άλκηστη Μαραγκουδάκη, προκειμένου η νέα τηλεοπτική χρονιά να την βρει στο δυναμικό του καναλιού των Μελισσίων.

Άλλωστε, είναι γνωστό πως οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις, μιας και η ‘Αλκηστης πιστεύει πολύ την Ευαγγελία και φυσικά είναι κι αυτή που της έδωσε την πολύτιμη ευκαιρία να την χρίσει κεντρική παρουσιάστρια, με την παρουσίαση του “My style rocks” στο ΣΚΑΙ.

Όσο τι γίνεται με τον ΑΝΤ1; Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω η Ευαγγελία δεν υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι όταν ανέλαβε το “Dancing”, αλλά απλή σύμβαση συνεργασίας, η οποία και θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του χορευτικού τάλεντ σόου.

Με άλλα λόγια; Η Ευαγγελία δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο, οπότε ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, της σεζόν 2018-2019, μπορεί να συζητά τα πάντα και πολύ καλά κάνει.

Μάλιστα, σου αποκαλύπτω λατρεμένη, πως μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η εμφάνισή της την προηγούμενη εβδομάδα στις εγκαταστάσεις του Epsilon, όπου και συγκεκριμένα εθεάθη την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα.

Συμπέρασμα; Ο χρόνος θα δείξει για το εάν η Ευαγγελία και η Άλκηστης ήπιαν απλά καφέ, ή εάν έχουν ψήσει ,ήδη, την επόμενη συνεργασία τους για του χρόνου στο Epsilontv!

Read More

And More