Ευαγγελία Πλατανιώτη: Επέστρεψε στην Ελλάδα η «χρυσή» αθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Στην Ελλάδα επέστρεψε σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Συγγενείς και φίλοι υποδέχτηκαν με τον πιο θερμό τρόπο την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την άφιξή της από τη Ντόχα.

Το «χρυσό» κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού με τα δύο μετάλλια στο στήθος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τους στόχους της.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη επέστρεψε μαζί με την Σοφία Μπαλκογεώργου, αλλά και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, να τις υποδέχεται και πλήθος κόσμου να τους δίνει το χειροκρότημα. Μάλιστα, η Σοφία Μπαλκογεώργου είχε και μια έκπληξη στο «Ελ. Βενιζέλος», αφού φίλοι και συγγενείς την περίμεναν με μια τούρτα καθώς είχε πριν από λίγες ημέρες γενέθλια.

«Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

«Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι. Το “σκέφτομαι να τα παρατήσω” το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή», ανέφερε κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Πηγή: ΕΡΤ

Read More

And More