Ευαγγελία Συριοπούλου: Η απίθανη ιστορία την ημέρα που γέννησε τον γιο της – «Έφτασα στο νοσοκομείο με διαστολή 8»

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show» την Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στον σύζυγό της Στράτο, στην εμπειρία της μητρότητας, και στον δικό της «Παράδεισο», τον οποίο έχει βρει στο πρόσωπο του γιου τους.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποκάλυψε για τον σύζυγό της: «Ο Στράτος δεν θέλει καθόλου δημοσιότητα, τον παρακαλάω να πάμε μαζί σε παραστάσεις και μόλις βλέπει τους φωτογράφους εξαφανίζεται».

«Στην εγκυμοσύνη μου πήρα 15 κιλά. Έχω καλό μεταβολισμό και τα έχασα, αλλά έκανα και δίαιτα. Αγαπάω πάρα πολύ το φαγητό. Ανταγωνίζομαι τον Στράτο στο φαγητό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση. Δεν έχουμε βαφτίσει ακόμη τον γιο μας, αλλά θα τον πούμε Νικόλα, το όνομα του πεθερού μου. Τα παιδιά είναι δώρο Θεού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Έχω γίνει περισσότερο ευσυγκίνητη, όχι ότι δεν ήμουν αλλά γενικά έχω αλλάξει πολύ σαν άνθρωπος μετά τη γέννηση του παιδιού.

Στην αρχή αγχώθηκα με την ευθύνη, είπα αλλάζει η ζωή μου. Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη, δεν είχα ψυχολογικά. Το πρώτο διάστημα δούλευα. Το μόνο που με άγχωσε ήταν ο κορονοϊός, κλείστηκα στο σπίτι γιατί φοβόμουν μην κολλήσω. Δεν έβλεπα πολύ κόσμο αλλά εντάξει το ξεπεράσαμε» εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Ήμασταν μαζί στο σπίτι μας, το κατάλαβα απευθείας ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην υποψία ότι είμαι έγκυος ο Στράτος έφυγε σαν σφαίρα να πάει στο φαρμακείο δεν άντεξε να περιμένει να ξημερώσει. Το θέλαμε πολύ το παιδί. Μόλις βγήκε το τεστ κοιταζόμασταν στα μάτια δεν υπήρχαν λόγια, ήταν σαν τα είπαμε όλα, ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή. Και από την άλλη μέρα ήταν λες και όλα ήταν φωτεινά. Οι πρώτοι που το είπαμε ήταν οι γονείς μας. Το είπαμε στους δύο μήνες» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου αποκάλυψε και την απίθανη ιστορία την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον γιο της: «Ήταν 7 η ώρα το πρωί και ένιωθα λίγο περίεργα. Ο Στράτος μου είπε σηκωνόμαστε πάμε στο νοσοκομείο. Είχαν έρθει και οι γονείς μου για φύλακες, επειδή ο Στράτος δούλευε. Περνούσαν οι ώρες, είχα τα πονάκια, του λέω κάποια στιγμή να πάμε σε ένα πολυκατάστημα για ψώνια. 

Ήθελα να πάω να πάρω κάτι παπλώματα, είχα μπει σε μία διαδικασία άμυνας. Πήρα παραμάσχαλα κάτι παπλώματα, μετά πήγαμε να φάμε, μετά πάμε σπίτι, βγάλαμε τον σκύλο βόλτα και ύστερα μπήκα στο μαιευτήριο με διαστολή 8. Ήμουν έτοιμη, σε 20 λεπτά γέννησα, φυσιολογικά».

«Τη στιγμή που κράτησα τον γιο μου στην αγκαλιά μου τα συναισθήματα με πλημμύρισαν. Δεν υπάρχουν λόγια. Τις πρώτες μέρες με το παιδί ψάχνεις τα πατήματά σου. Είχαμε ένα καλό μωράκι. Ο γιος μας μοιάζει στον μπαμπά του. Μου λείπει πάρα πολύ όταν πηγαίνω στη δουλειά, μου λείπει η παρέα του. Είναι ωραίος τύπος και περνάω καλά μαζί του. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευτυχισμένη» εξομολογήθηκε η αγαπημένη ηθοποιός.

Read More

And More