Ευαγγελία Συριοπούλου: Μιλάει πρώτη φορά για τον γάμο της με τον Στράτο Πατσατζή – «Συγκινηθήκαμε και οι δύο πολύ»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής καλεσμένη στο Happy Day για μια όμορφη συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.  Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία στις αρχές του Σεπτέμβρη παντρεύτηκε με τον οικονομολόγο σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή μετά από 13 χρόνια σχέσης, μίλησε πρώτη φορά για τον θρησκευτικό της γάμο.

«Σκεφτόμουν ότι μαζί με τη βάφτιση του γιου μας, να κάνουμε μαζί και τον γάμο. Δεν αγχώθηκα καθόλου. Το έζησα πολύ ωραία, χωρίς καθόλου άγχος. Πήγα τις διακοπές μου το καλοκαίρι, γύρισα.

Είχα και βοήθεια βέβαια από κάποιον άνθρωπο δίπλα μου. Του είπα οργάνωσε τα όλα και απλά θα έρθω στο ραντεβού μας. Δύο ραντεβού έκανα για το νυφικό. Περάσαμε καλά, χορέψαμε, τραγουδήσαμε με τους φίλους μας. Συγκινηθήκαμε και οι δύο στον γάμο μας» περιέγραψε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Δεν νιώθω ότι έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα μας μετά τον γάμο. Με τον Στράτο είμαστε μαζί 13 χρόνια, οπότε ήταν ένα ωραίο βράδυ που περάσαμε υπέροχα. Το θέλαμε πολύ. Ο μικρούλης ήταν πολύ καλά, δεν έκλαψε στη βάφτιση» ανέφερε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

 

Read More

And More