Ευαγγελία Συριοπούλου: Ο ρόλος της στον «Παράδεισο των κυριών» και τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 20/9 η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παράδεισος των Κυριών» και υποδύεται την «Μιράντα», μεταξύ άλλων μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον ρόλο της, για τη μητρότητα, αλλά και για τη σχέση της με τον Στράτο Πατσατζή.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι καταπληκτικά, έχει δώσει άλλο νόημα στη ζωή μας, είναι άλλη πίστα, η μητρότητα για εμένα είναι σημείο σταθμός, έχει επαναπροσδιορίσει τη ζωή μου. Σε όλα αυτά μου προσφέρει και ηρεμία και γαλήνη».

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Στράτο Πατσατζή, αλλά και τις αλλαγές στη σχέση τους μετά τον ερχομό του γιου της, η Ευαγγελία Συριοπούλου είπε: «”Ο αντρούλης μου έχει και γενέθλια σήμερα, χρόνια σου πολλά, να σε χαίρομαι”. Αυτό που νιώθουμε με τον άντρα μου ο ένας για τον άλλο δεν άλλαξε με τον ερχομό του γιου μας. Αυτά τα 12 χρόνια κοινής πορείας μας χάρισε αυτό το πλάσμα, μας ανανέωσε. Ήμασταν έτοιμοι, το θέλαμε».

Ευαγγελία Συριοπούλου – «Ο άντρας μου μού είπε πως θα έχουμε επιτυχία – Τον εμπιστεύομαι»

 

Για το νέο σίριαλ του Alpha, όπου πρωταγωνιστεί και σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης στη ζώνη του, η Ευαγγελία Συριοπούλου σημείωσε πως «γίνονται πολλές ανατροπές και πολλά μυστικά θα βγουν στον αέρα σιγά -σιγά. Από σήμερα θα δούμε πολύ πιο βαθιά κρυμμένα μυστικά της Μιράντας γιατί είναι ένα κορίτσι που δεν έχει περάσει εύκολα στη ζωή της. Επειδή δεν έχει παντρευτεί, την λένε γεροντοκόρη και έχει λόγους που άφησε την προσωπική της ζωή πίσω.

Τη Μιράντα την έχω αγαπήσει πολύ και προσπαθώ κάθε μέρα με πολύ κόπο να βρω πράγματα ώστε να μπορέσω να βρω την αλήθεια σε αυτό τον χαρακτήρα».

«Θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και πάλι στον Alpha με αυτή την υπέροχη παραγωγή. Τα σκηνικά είναι υπέροχα. Τα κοστούμια μας ταξιδεύουν στο παρελθόν, είμαστε σε μία άλλη εποχή. Το καστ έχει φανταστικούς, ταλαντούχους ηθοποιούς. Του άνδρα μου του άρεσε πολύ και μου είπε ότι θα έχουμε επιτυχία. Τον πιστεύω πολύ» πρόσθεσε η Ευαγγελία Συριοπούλου για τη σειρά «Παράδεισος των κυριών».

Read More

And More