Ευαγγελία Συριοπούλου: «Όταν είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης μείναμε αμίλητοι, υπήρχε ένας τρόμος»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου την Κυριακή 12/5 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Τζένη Θεωνά, μεταξύ άλλων, μίλησε για την μακροχρόνια σχέση με τον σύζυγό της, Στράτο Πατσατζή αλλά ενώ διηγήθηκε και μια ξεκαρδιστική ιστορία την ημέρα που θα γεννούσε.

«Ήμασταν πολλά χρόνια με τον σύζυγό μου, ήμουν στη σχολή ακόμη. Δεν βιαστήκαμε καθόλου. Ίσα ίσα η απόφασή μας ήταν to the point και όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, αυτό ήρθε εύκολα. Με κάποιον μαγικό τρόπο συνέβαιναν και στους δύο ωραία πράγματα. Δεν ένιωσε κάποιος από τους δύο πίσω. Στα θέλω του αλλουνού είμαστε δίπλα, δεν βάζαμε δεύτερες σκέψεις, Πάντα με τις δυσκολίες αλλά η αγάπη, ο σεβασμός, η συντροφικότητα και ότι βλέπεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο για πάντα, το φτιάχνεις, είπε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Τον παρακαλάω να πάμε σε μια πρεμιέρα και του λέω “να βγάλουμε μια φωτογραφία, θα νομίζει ο κόσμος ότι δεν έχω άντρα”. Νιώθει αμήχανα με τον χώρο. Είναι οικονομολόγος και ευτυχώς τα οικονομικά μου τα κάνει αυτός. Έχω τον άνθρωπό μου για αυτό», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η ηθοποιός. 

«Θα έρθει στις παραστάσεις μου και μπορώ να πω ότι έχω έναν καλό θαυμαστή. Περιμένω να μεγαλώσει ο γιος μου λίγο να έρθει, εκεί θα πάθω έρωτα. Καμιά φορά θα με δει στην τηλεόραση και λέει “μαμά, μανούλα”. Μπορώ να πω ότι έχει έναν έρωτα με τη μανούλα», συμπλήρωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Για την ημέρα που γέννησε και έφερε στον κόσμο τον μονάκριβο γιο της, η Ευαγγελία Συριοπούλου διηγήθηκε: «Μόλις είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης, μείναμε για δευτερόλεπτα αμίλητοι και ήταν μια τρυφερή στιγμή. Υπήρχε και ένας τρόμος αλλά όλα αυτά ήταν μια ωραία στιγμή. Όταν μου ήρθαν οι πόνοι αγοράζαμε παπλώματα. Του είπα του άντρα μου ότι έχω κάτι πονάκια και μου λέει “Γεννάμε;”. Λέω “δεν νομίζω”. Συνέχιζα στο μαγαζί με τα πονάκια, πήρα και τα παπλώματα. Και μετά του λέω “πάμε να φάμε;”. Στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει με τον γιατρό και τη μαία μου και με είχαν καθησυχάσει. Το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με 8 διαστολή και γέννησα σε 40 λεπτά. Υπήρχαν δύσκολες μέρες στην αρχή, υπήρχε αυτή η αϋπνία. Ήταν και η φάση με τον κορονοϊό και φοβόμουν».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164