Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η εξομολόγηση για τον γιο και τα παιδιά του συζύγου της – Ο τραγικός χαμός της μητέρας της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά… δες» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γιο της, αλλά και τα παιδιά του συζύγου της, ενώ μίλησε και για τις φοβίες που προέκυψαν από τον χαμό της μητέρας της.

Με εξομολογητική διάθεση στη Ζωή Κρονάκη, παραδέχτηκε: «Όταν γνώρισα τον άντρα μου, που είχε ήδη δύο παιδιά, τα οποία πραγματικά δεν τα διαχωρίζω από τον γιο μας, τον Δημήτρη και θεωρώ ότι έχω τρεις γιους. Ο άντρας μου με λέει λίγο Γερμανίδα με το παιδί, στρεσάρομαι. Παθαίνω κολλήματα, θέλω ο Δημήτρης να κοιμάται 20.15, αν πάει 20.30 εγώ παθαίνω πανικό».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε για τον τραγικό χαμό της μητέρας της: «Έχω κουτάκια. Επειδή η μητέρα μου έπαθε ένα ατύχημα. Έπεσε στο 1,5 μέτρο και χτύπησε το κεφάλι της στο λάθος σημείο και έτσι έφυγε σε ηλικία 59 χρονών. Μια πολύ νέα γυναίκα… Οπότε αυτό μου έχει δημιουργήσει μεγαλύτερες φοβίες. Πάντα είχα φοβίες. Αισθάνομαι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει τη λάθος στιγμή, το λάθος πράγμα και να είναι μοιραίο».

Δες το σχετικό απόσπασμα, που προβλήθηκε στο Happy Day:

Read More

And More