Ευγενία Δημητροπούλου: “Δεν θεωρώ ότι η προσωπική ζωή μου είναι εμπόδιο στην καριέρα μου” (video)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο “The 2Night Show” την Ευγενία Δημητροπούλου, την πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς «Ήλιος». Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, αν το επάγγελμα της έχει αποτελέσει ποτέ εμπόδιο στην προσωπική της ζωή, και εξήγησε πόσο σπουδαία θεωρεί τη συντροφικότητα, τη συμβίωση και τη δημιουργία οικογένειας.

«Δεν θεωρώ ότι είναι εμπόδιο στην προσωπική ζωή η δουλειά. Δεν ξέρω αν θα έμενα εγώ εκτός 2-3 χρόνια. Είναι κάτι το οποίο σέβομαι, θαυμάζω τόσο πολύ, όταν κάποιος γίνεται γονιός και το θεωρώ κάτι τρομερά ιερό. Αλήθεια σας θαυμάζω όλους εσάς που είστε γονείς και δεν ξέρω πώς θα νιώσω εκείνη τη στιγμή. Μπορεί να σου πω ότι θέλω να μείνω λίγο εκτός και να έχω πολύ προσωπικό χρόνο με το πλασματάκι αυτό, μπορεί να σου πω ότι πνίγομαι και ταυτόχρονα θέλω να έχω κάποια δραστηριότητα, για να είμαι εγώ καλά και να είναι και το παιδί καλά” ανέφερε η Ευγενία Δημητροπούλου. 

Η Ευγενία Δημητροπούλου αναφέρθηκε ακόμα στη σχέση της με τα social media: “Στο instagram είμαι πολύ ο εαυτός μου! Ούτε θα ανεβάσω συνεχώς… Μπορεί να μας βγάλουν μία ωραία φωτογραφία και να την ανεβάσω, είμαι πραγματικά ο εαυτός μου. Απαντάω σχεδόν σε όλα τα μηνύματα που μου στέλνουν, προσπαθώ τουλάχιστον”.   

Δες το βίντεο: 

 

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ακόμα και για το ρόλο της στην καθημερινή σειρά του Ant1 “Ηλιος”: “Τα γυρίσματα είναι καθημερινά και πολύωρα. Οι ρυθμοί είναι καταιγιστικοί. Αφιερώνω πολύ χρόνο για να μάθω τα λόγια μου. Πέρασα αρκετά δοκιμαστικά για να πάρω τον ρόλο”.  

 

Read More

And More