Ευγενία Ξυγκόρου – Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο λόγος που μένει ακόμα στο πατρικό της σπίτι

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» βρέθηκε την Τρίτη 14/11 η Ευγενία Ξυγκόρου.

Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά, για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τη σχέση με τους γονείς της.

«Η ερωτευμένη, πολύ ταλαιπωρημένη και πικραμένη Ιουλία θα αναγκαστεί να πάρει σκληρές αποφάσεις στη συνέχεια γιατί δεν είναι μια συνηθισμένη κατάσταση αυτό που συμβαίνει. Όσο για το παιδί που έχει στα σπλάχνα της και παρότι έκανε μια απόπειρα να το “ρίξει”, το θέλει γιατί είναι το μόνο που έχει, είναι ο καρπός της αγάπης», είπε αρχικά η Ευγενία Ξυγκόρου.

«Χαίρομαι πάρα πολύ με όλο αυτό που συμβαίνει με την “Ιουλία” αλλά επειδή ξέρω ότι είναι προσωρινά τα πράγματα σε αυτή τη δουλειά, προσπαθώ να χαίρομαι το τώρα». Όταν της έγινε η πρόταση για τη δουλειά δεν της είχαν πει στην αρχή για ποια σειρά επρόκειτο, όμως «σε κάποια στιγμή τους ξέφυγε το “Ιουλία” και πήγα και πήρα το βιβλίο και το διάβασα και κατάλαβα ότι ήθελα να το κάνω αυτό». Επειδή η απάντηση από την παραγωγή καθυστερούσε και «ήταν μια πιεσμένη περίοδος γιατί προχωρούσα και μια άλλη δουλειά, πήρα τηλέφωνο το σκηνοθέτη να τον ρωτήσω και μου είπε ‘μην κλείσεις τίποτα άλλο’», πρόσθεσε στη συνέχεια η Ευγενία Ξυγκόρου.

Σχετικά με την αντίδραση των γονιών της για την επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική, η Ευγενία Ξυγκόρου ανέφερε: «Είχαν τη νοοτροπία ότι πρέπει να κάνεις αυτό που θέλεις γιατί έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολα τα πράγματα οπότε τουλάχιστον να κάνεις αυτό που θες. Και είναι και δεν είναι αυστηροί αλλά δε θα έλεγα ότι είναι πάρα πολύ αυστηροί. Η μητέρα μου, ως αισθητικός, πρώτα βλέπει μαλλιά και μακιγιάζ και μετά όλα τα άλλα».

Κλείνοντας η Ευγενία Ξυγκόρου αποκάλυψε πως μένει ακόμη με τους γονείς της, ενώ τόνισε πως της αρέσει πολύ.

«Αν αργήσω ένα βράδυ δεν θα μου πούνε κάτι, αλλά αν αργήσω 25 βράδια στη σειρά θα μου πούνε τι κάνεις με τη ζωή σου… Στη μαμά τα λέω όλα, αν και δε θα ‘πρεπε γιατί μετά θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου, αλλά δεν μπορώ να μην της τα λέω, είναι φίλη μου», κατέληξε η Ευγενία Ξυγκόρου.

Read More

And More