Ευγενία Μανωλίδου: «Όταν ασχολήθηκα με την τηλεόραση, αντιμετώπιζα διάφορα οικογενειακά θέματα που έπρεπε να διαχειριστώ»

Μια σπάνια κοινή συνέντευξη παραχώρησαν το βράδυ της Πέμπτης 21/3 ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου.

Ο Υπουργός Υγείας και η σύζυγός του βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, και μέσα σε όλα, η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε για την περίοδο που αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

«Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα αναγκαίο διάλειμμα στη ζωή μου. Περνούσα μια πολύ δύσκολη φάση στη ζωή μου, και όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 την αποδέχτηκα με χαρά. Η βασική μου ενασχόληση με την τηλεόραση διήρκησε 3 χρόνια… Είχε ημερομηνία λήξης αυτό από την αρχή. Είχα διάφορα οικογενειακά θέματα που έπρεπε να τα διαχειριστώ, δεν ήθελα ο Άδωνις να χειρίζεται τα δικά μου θέματα. Δεν ήταν ποτέ όνειρό μου να ασχοληθώ με την τηλεόραση.

Τη μουσική δε την έχω εγκαταλείψει. Έγραφα συμφωνική μουσική, τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό λόγω έλλειψης χρόνου, τη χρησιμοποιώ με άλλο τρόπο, έχει γίνει μια παύση όμως. Στο εξωτερικό ακόμη μου ζητούν να κάνω συναυλίες, αλλά δε μπορώ να αφήσω στη μέση αυτό που έχω ξεκινήσει με την ελληνική αγωγή… Για να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική, μόνο στο εξωτερικό θα μπορούσα να το κάνω…Στην Ελλάδα ενώ έχω κάνει συζητήσεις, πάντα κάτι χαλάει, λόγω της πολιτικής δραστηριότητας του Άδωνι» είπε η Ευγενία Μανωλίδου.

Read More

And More