Ευγενία Σαμαρά: «Δεν είχα άγχος στις οντισιόν, ήμουν πολύ άνετη και πιστεύω εκεί τους κέρδισα»

Η Ευγενία Σαμαρά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και μίλησε για τον νέο της τηλεοπτικό ρόλο καθώς πλέον είναι η παρουσιάστρια του νέου τηλεπαιχνιδιού Switch στην ΕΡΤ, το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στις 19:15.

«Μου αρέσουν τα παιχνίδια, να τα εξηγώ, να τα περιγράφω. Είμαι και ανταγωνιστική στα παιχνίδια. Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι με πολλή χαρά, είναι τόσο καινούργιο αυτό για μένα και το έχω πάρει σαν να είμαι σπίτι μου με τους φίλους και παίζουμε παιχνίδι» ανέφερε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

«Στην οντισιόν δεν είχα άγχος και δεν είναι κάτι, το οποίο συνηθίζω στη ζωή μου. Είμαι αγχώδης άνθρωπος και αυτή δεν είναι η δουλειά μου, ήμουν πάρα πολύ άνετη, πιστεύω εκεί τους κέρδισα. Όταν ήρθα και το έκανα ένιωθα τόσο άνετα σε αυτό. Είναι μια πάρα πολύ ωραία παραγωγή. Είχα γυρίσει για δυο μέρες για να κάνω την οντισιόν και όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι με παίρνουν για να μου πουν “έλα”» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

 

«Έβαλα στοιχεία της προσωπικότητάς μου. Επειδή τα γυρίσματα είναι πάρα πολύ απαιτητικά και καθημερινά, έπρεπε τα πράγματα να φτιαχτούν κάπως επειδή δεν έχουμε τόσο χρόνο σε πρόβες. Έχει να δώσει πολύ ο «Σασμός» ακόμη, ο επίλογος πιστεύω θα είναι συγκλονιστικός» είπε η Ευγενία Σαμαρά για την τρίτη σεζόν της σειράς του Alpha.

Read More

And More