Εύη Δρούτσα: «Ξέρεις τι είναι να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο και να είσαι έγκυος 4μιση μηνών και να μην το έχεις καταλάβει;»

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε η Εύη Δρούτσα το βράδυ της Δευτέρας 26/2.

Η γνωστή στιχουργός μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη μοναξιά, αλλά και την απρόσμενη εγκυμοσύνη σε νεαρή ηλικία.

«Είμαι καλά, έχω κάνει φίλους. Καλούς φίλους. Παλιά δεν είχα τίποτα. Τώρα είμαι εγώ και ζω για εμένα, είμαι καλά», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Και συνέχισε: «Πάντα ήμουν πληγωμένη στη ζωή μου, μόνο τώρα δεν είμαι. Δεν ήταν εύκολο να το αλλάξω. Γενικά αγαπάω πάρα πολύ τον κόσμο, λέω αλήθεια παντού. Δεν μπορώ να λέω ψέματα. Αντέχω να ακούω την αλήθεια. Είναι ο καθρέφτης σου».

Όσον αφορά στον ρόλο της ως μητέρα από νεαρή ηλικία, η Εύη Δρούτσα ανέφερε: «Μόνη μου μεγάλωσα το παιδί μου, δεν ήταν εύκολο. Τώρα απελευθερώθηκα. Δεν με φλερτάρουν τώρα, αλλά δεν πολύ βγαίνω. Οι άντρες δεν θέλουν γυναίκες με τόση προσωπικότητα. Πότε πότε είμαι γυναίκα, αλλά καμιά φορά είμαι και ο Τσεβάς ο Τέγκουλας».

«Έμεινα έγκυος τυχαία. Αυτό το τυχαία με τρέλανε. Να πας ένα βράδυ με έναν άνθρωπο, να είσαι έγκυος 4μιση μηνών και να μην τον έχεις καταλάβει ξέρεις τι είναι; Ήμουν 19, γέννησα το παιδί μου, παρααφοσιώθηκα και ξαφνικά μου ήρθε ο στίχος, χωρίς να σκέφτομαι ποτέ ότι θέλω να γράψω στίχους», πρόσθεσε η Εύη Δρούσα.

Κλείνοντας η Εύη Δρούσα μίλησε για τα τραγούδια που έχει γράψει, αλλά και για τον χωρισμό της, λέγοντας: «Δεν είναι η αιτία που έγραφα τραγουδάρες ότι ήμουν πληγωμένος. “Ο δικός μου ο δρόμος” είναι πραγματικά λόγια, δικά μου. Δεν σκέφτηκα τη δική μου ζωή. Όταν χώρισα με τον άντρα μου είχα γράψει στη Μαντώ, μπήκα μέσα και του είπα “χωρίζουμε, φύγε”. Δεν μετανιώνω ποτέ που χώρισα, ούτε για τις αποφάσεις μετά. Μετάνιωσα για όσα έκανα, δεν έπρεπε να τα έχω κάνει. Η πολλή αγάπη φέρνει την καταστροφή».

Read More

And More