Εύη Ιωαννίδου: Έξαλλες οι παρουσιάστριες του Booth μετά τη δήλωσή της: “Προκαλείς με τη στάση σου την σεξουαλική παρενόχληση” (βίντεο)

Την Εύη Ιωαννίδου την γνωρίσαμε από το GNTM, ενώ αργότερα εργάστηκε και εδώ αλλά και στο εξωτερικό ως μοντέλο. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς της στη Θεσσαλονίκη. Η μελαχρινή καλλονή, έδωσε συνέντευξη στην On time και στη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τη ζωή της αν βλέπει το φετινό «GNTM», αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά και για τα περίεργα μηνύματα που της στέλνουν στο Instagram.

Αυτό που έκανε αίσθηση όμως ήταν η απάντησή της στην ερώτηση, αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

Κατά καιρούς πολλές διάσημες και στο εξωτερικό έχουν βιώσει σεξουαλική παρενόχληση. Σου έχει συμβεί;Όχι, δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Θεωρώ ότι αυτό είναι να μη σου τύχει, αλλά και πόσο προκαλείς εσύ θεωρώ. Αν βγάζεις ένα προφίλ πολύ χαμηλό και όχι έντονο, νομίζω ότι το προκαλείς και εσύ πολλές φορές με τη στάση σου.

H συγκεκριμένη δήλωσε έκανε έξαλλες τις παρουσιάστριες της εκπομπής “The booth” του Open οι οποίες σχολίασαν τη δήλωσή της με σκληρά λόγια, θεωρώντας ότι “πρέπει να βουτάει κάποιος τη γλώσσα του στο μυαλό του πριν μιλήσει” Μάλιστα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τελείωσε το θέμα λέγοντας. ” Σου εύχομαι να μη σου τύχει αλλά αν σου τύχει να θυμάσαι τι έχεις πει”

Δες το βίντεο

Read More

And More