Εύη Σαλταφερίδου: «Ούτε ο Ηλίας Γκότσης θέλει να έχει σχέση μαζί μου και ούτε εγώ μαζί του»

Την Εύη Σαλταφερίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπή Καλοκαίρι Yes λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την σχέση της με τον Ηλία Γκότση, ενώ αναφέρθηκε και στα πράγματα που θα άλλαζε αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

«Δεν υπάρχουν σχέσεις με τον Ηλία Γκότση. Όλα καλά, ο καθένας συνεχίζει την ζωή του, περάσαμε μια περίεργη φάση δεν βρήκαμε άκρη και το αφήσαμε εκεί. Δεν κρατάω κάποια κακία με κανέναν παίκτη, έχω καθαρή την συνείδησή μου και νομίζω και ο ίδιος ξέρεις. Πιστεύω είναι πικραμένος με τον τρόπο που έφυγε παρά από αυτό που έγινε από πλευράς μου. Ούτε ο Ηλίας Γκότσης θέλει να έχει σχέση μαζί μου και ούτε εγώ μαζί του», είπε αρχικά η Εύη Σαλταφερίδου.

«Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα από αυτά που γινόντουσαν, εσείς δεν τα βλέπατε γιατί ήταν πίσω από τις κάμερες. Γίνεται ένα σπασμένο τηλέφωνο έτσι γιατί ο καθένας βγαίνει και λέει τα δικά του και ο κόσμος μπερδεύεται. Το παιχνίδι είναι παιχνίδι και τελείωσε», πρόσθεσε η Εύη Σαλταφερίδου.

Κλείνοντας, η Εύη Σαλταφερίδου τόνισε: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα είχα ασχοληθεί με κάποια πράγματα που με ενοχλούσαν γιατί εκεί μέσα με επηρέασαν και όλα αυτά έχουν μεγάλη σημασία για την επίδοσή σου. Δεν θα εμπιστευόμουν τόσο πολύ ανθρώπους που εμπιστεύτηκα.  

Read More

And More