Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Αποκαλύπτει το μήνυμα που της έστειλε η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά το τέλος της φιλίας τους

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο «Πρωινό μας» σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο Survivor All Star, μετά τη σύντομη παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στην Βρισηίδα Ανδριώτου μετά το τέλος της φιλίας τους.

«Όχι, δεν έχω μιλήσει με τη Βρισηίδα. Μου είχε στείλει την Τετάρτη ότι θέλει να βρεθούμε μόλις γυρίσω και την Παρασκευή μου έγραφε ότι “δεν θέλω ούτε την καλημέρα σου” και διάφορα άλλα. Την πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωσε. Της έστειλα μήνυμα, δεν έχει παραδοθεί»,  απάντησε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Πραγματικά έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Θα ήθελα η Βρισηίδα να μου δώσει την ευκαιρία να έχουμε μια συζήτηση γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Οφείλει να με ακούσει», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Να θυμίσουμε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου παρακολουθώντας τις δηλώσεις της Ευρυδίκης για τον Σπύρο Μαρτίκα, εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της.

«Αυτά που λέει η Ευρυδίκη – και αλήθεια να έλεγε – που δεν λέει γιατί δεν έχει γνωρίσει τον Σπύρο, θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει» – Δες ΕΔΩ όσα είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δες επίσης: Βρισηίδα Ανδριώτου – Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Οι κολλητές που έγιναν… δυο ξένες για τον Σπύρο Μαρτίκα! Έτσι χάλασε η φιλία τους

Read More

And More