Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Νίκο Μπάρτζη: «Κάποιοι του έταξαν λεφτά για να “δώσει” Δαλάκα και Ασημίνα»

Για την εμπειρία της στο Survivor All Star και τις αποβολές των παικτών μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε και στην αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη για χρήση κινητού τηλεφώνου, από την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μια καταγγελία που οδήγησε εκτός παιχνιδιού τις δύο παίκτριες που αποβλήθηκαν μετά από έρευνα της παραγωγής.

«Έχω ακούσει πάρα πολλά μέσα στο παιχνίδι από συμπαίκτες μου που είπαν στον Νίκο Μπάρζη: “Πήγαινε πες το, δώσε την Ασημίνα και την Δαλάκα και όταν βγούμε από το παιχνίδι έξω, θα δώσουμε ένα χιλιάρικο”», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Για την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά το βίντεο που τη δείχνει να τρώσει στη ζούγκλα: «Ήταν δίκαιο πιστεύω, όπως έγινε και με την αποβολή άλλων παικτών. Εμείς όταν είμαστε μέσα καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα. Είχα πει στην Αφροδίτη ότι είχε παχύνει. Με πρήζει η καρύδα, μου απαντούσε», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Read More

And More