Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η στιγμή που μίλησε για τον καρκίνο, το Survivor και τα 10.000 ευρώ που δώρισε

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2Night Show μιλώντας για το Survivor και τις έντονες στιγμές της ζωής της.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Survivor

Για τις δυσκολίες επιβίωσης στο Survivor η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έφαγε αποφάγια…

«Δεν έχω ξαναπεινάσει έτσι στη ζωή μου, είδα πόσο άσχημο είναι να πεινάς. Πριν μπω είχα πάρει 7 κιλά για να μην πεινάσω πολύ. Η παραγωγή σε έχουν περικυκλωμένο.

Για να πας να ουρήσεις παίρνεις την άδειά τους, δεν σε αφήνουν να φας από τα παιχνίδια. Έφαγα αποφάγια. Έφαγα ένα κομμάτι από τυρόπιτα κουρού με μυρμήγκια, φύσηξα έφυγε το 90% έφυγε και το έφαγα. Έδωσα και στη Μυριέλλα Κουρεντή», αποκάλυψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την μάχη της με τον καρκίνο

Για την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε ανοιχτά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου…

«Όταν πήγα στο My Style Rocks με ρώτησαν ποιο ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει στη ζωή μου και δήλωσα πως κατάφερα να βγω δυνατή από της χημειοθεραπείες και να αντιμετωπίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο, οπότε μετά σε ένα από τα concept που είχα ετοιμαστεί για να πάω για μαστογραφία, το ανέφεραν οι κριτές και έτσι έγινε γνωστό.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι ο καρκίνος είναι νόσος που θεραπεύεται πλέον στις μέρες υπάρχουν περίπου 500 είδη διαφορετικών καρκίνων, υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται και άλλοι που συντηρούνται  με θεραπείες,  είναι μια αρρώστια πλέον όχι αήττητη, δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος, αλλά με το όνομά της, καρκίνος. Ξεπερνιέται με καλή διάθεση με όμορφες πράξεις, να ακούς μουσική, να κάνεις ωραίες σκέψεις και είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσεις να δεχτείς όλες τις θεραπείες», εξομολογήθηκε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Η κίνηση ανθρωπιάς

Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στην φιλανθρωπική κίνηση και το χρηματικό ποσό που δώρισε μετά το ριάλιτι…

«Τα χρήματα από το Survivor δεν τα έχω πάρει ακόμα. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, δώρισα 10.000€ στο Χαμόγελο του Παιδιού. Άκουσα αρνητικά σχόλια, επειδή το δημοσίευσα Εγώ το έκανα για να βοηθήσω για να νιώσω εγώ καλά με τον εαυτό μου και από εκεί και πέρα για να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια 27 χρόνια τώρα που δεν έχει πόρους, είναι από αυτά που δίνουμε.

Όταν κάνεις ένα καλό γίνεται και η κοινωνία σιγά – σιγά καλύτερη», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Read More

And More