Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το καυστικό σχόλιο για την Αφροδίτη Σκαφίδα μετά το βίντεο που τη δείχνει να έχει φαγητό

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης μίλησε στη Βίκυ Δέτσικα για το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο με την Αφροδίτη Σκαφίδα να δέχεται παράνομα φαγητό από κάποιον ντόπιο στον Άγιο Δομίνικο.

«Τώρα έκλεψε εκείνη και δεν ανοίγει ρουθούνι. Κατάλαβες τι γίνεται; Επειδή σε αυτά τα παιχνίδια λίγο ή πολύ όλοι κάνουν παραβάσεις, μη μιλάς, μην κουνάς το δάχτυλο. Έχω δει χαρακτήρες να είναι άλλοι μπροστά και άλλοι πίσω από τις κάμερες. Εκεί μέσα είναι το θέατρο του παραλόγου», αναφέρει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον Γιωρίκα Πιλίδη. Παίζεις με κάποιους κανόνες. Όταν τους ξεπερνάς, αποβάλλεσαι. Είναι λογικό», απάντησε για την αποβολή του καλού της φίλου από το Survivor All Star.

«Δεν μετάνιωσα που πήγα στο Survivor. Δεν μετανιώνω γενικά για τις επιλογές μου. Όλα είναι ένα δίδαγμα. Πέρσι ήταν τέλεια, φέτος χάλια, είναι όντως ανθρωποφαγικό», παραδέχεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στη συνέχεια.

 

Τέλος, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ τονίζει πως δεν έχει μετανιώσει για τις δηλώσεις της σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Read More

And More