Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Survivor, Dancing with the Stars και τώρα J2US – Σε ποιο reality δεν έχει πάει ακόμα; (pics, video)

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα αντικαταστήσει τη Ραχήλ Μακρή στο J2US. Θα γίνει ντουέτο με τον Ηλία Βρεττό και μαζί θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή και το κοινό, προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη.  

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βεβαίως έχει δοκιμάσει τις δυνατότητές της και σε άλλα τηλεοπτικά projects. Για χρόνια υπήρξε αθλητικογράφος στον ΣΚΑΪ. Πολυπράγμων και ανήσυχο πνεύμα έχει ασχοληθεί, με την κολύμβηση, το στίβο, το surf και το Pole Dancing. Σύντομα και με το τραγούδι! 

Το 2017 αποφάσισε να λάβει μέρος στο Survivor κι έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Hταν μία ιδιαίτερα μαχητική παίκτρια, με έντονη προσωπικότητα που δεν δίσταζε να συγκρουστεί με κάποιους από τους συμπαίκτες της, για να υπερασπιστεί τις απόψεις της.

Οι χρήστες του Twitter συχνά επέκριναν τη στάση της στο reality επιβίωσης. Ίσως ο λόγος που δεν ήταν ιδιαίτερα θερμοί μαζί της να ήταν η όχι και τόσο καλή σχέση της με τον Ντάνο, κατά κόσμον Γιώργο Αγγελόπουλο. 

Η Ευρυδίκη παρέμεινε 4,5 μήνες στο Survivor και ήταν η τελευταία γυναίκα. Η ίδια είχε δηλώσει τότε: “4,5 μήνες τώρα το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που έχεις να είναι μια αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, είναι πραγματικά πολύ σκληρό. Από την άλλη, είναι κάτι που σε μαθαίνει. Σε διδάσκει πολλά πράγματα.

Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, αλλά, από την άλλη, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.  Πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα. Κλείνω έτσι την πόρτα ως η τελευταία παίκτρια στο Survivor. Πλέον είναι μια αντρική υπόθεση και νομίζω ότι αυτό ήταν και λίγο αναμενόμενο. Αλλά δεν στεναχωριέμαι, είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Πολύ τυχερή, θα το λέω συνέχεια. Και πραγματικά φεύγω πολύ γεμάτη”.

Δες μία αναμέτρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ένα χρόνο μετά το Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε να δοκιμάσει τις ικανότητές της και στον χορό. Την είδαμε στο “Dancing with the Stars” όπου ξεχώρισε! Μαζί με τον παρτενέρ της, Ηλία Λαδά, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, αλλά ο Βαγγέλης Κακουριώτης με την ντάμα του, τους στέρησαν τη νίκη. 

Δες τη χορογραφία τους στον τελικό του DWTS

Η δημοσιογράφος συμμετείχε για δύο σεζόν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται”. Από αυτό το Σάββατο θα τη βλέπουμε και θα την ακούμε να τραγουδά στο πλευρό του Ηλία Βρεττού στο J2US.  Δεν γνωρίζουμε αν θα τα πάει τόσο καλά όσο στο Survivor και στο Dancing with the stars, ούτε αν μετά από το μουσικό show θα επιλέξει να λάβει μέρος και σε κάποιο άλλο reality. Ο χρόνος θα δείξει… 

Read More

And More