Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Εγώ αλλιώς έζησα το Survivor και αλλιώς είναι φέτος, δεν έχω θέση στην ίντριγκα»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και σχολίασε τις εξελίξεις του Survivor All Star αλλά και την αποχώρησή της.

Η 35χρονη δημοσιογράφος τόνισε πως δεν θα ήθελε να επιστρέψει ξανά στο reality επιβίωσης, ενώ για ακόμη μια φορά τόνισε πως θέλει νικητή τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τα προσωπικά των άλλων, όπως εγώ δεν θέλω να μιλάνε για τα δικά μου προσωπικά. Δεν θα ήθελα να ξαναμπώ στο Survivor με αυτές τις συνθήκες. Από τη στιγμή που έφυγα από ψηφοφορία κοινού, δεν το θεωρώ σωστό. Ο κόσμος ψήφισε για να βγω. Εγώ αλλιώς έζησα το Survivor και αλλιώς είναι φέτος.

Δεν έχω θέση στην ίντριγκα, στους τσακωμούς και για αυτό κρατήθηκα πίσω. Δεν με αντιπροσωπεύει αυτό. Υπάρχουν άτομα που δεν θα έκανα παρέα έξω. Αλλιώς φέρονταν με ανοιχτές κάμερες και αλλιώς με κλειστές. Θα βαρεθείτε να με ακούτε πως θέλω να κερδίσει ο Βασάλος. Είναι δυνατός και έχει αντοχές να φτάσει μακριά. Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου, κρατάμε κοινή στάση με τον Κωνσταντίνο» σχολίασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

Read More

And More