Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Ήταν λάθος του αυτό, είμαι απόλυτα δίκαιη»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε ξανά στο πλατό της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας» και μίλησε για όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη στάση του Κωνσταντίνου Βασάλου, όταν στα πρώτα επεισόδια ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε εκφράζει δημόσια την πικρία του για τη συμπεριφορά του. (Δες εδώ τι είχε πει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο)

Ειδικότερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε αρχικά: «Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι ο εγκέφαλος, και το λέω θετικά, στα ματσαρίσματα. Είναι πολύ έξυπνος στο πώς θα ματσάρουμε. Ο Κώστας είναι σαν να έχει γράψει τη βίβλο της στρατηγικής».

Αναφορικά με τα παράπονα του «Μισθοφόρου», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε: «Εγώ συμφωνώ με τον “Μισθοφόρο” σε αυτή τη φάση και διαφωνώ λίγο με τον Κωνσταντίνο, γιατί έπρεπε να πάει και να συμπαρασταθεί στον Κώστα. Είμαι απόλυτα δίκαιη, ήταν λάθος του. Ο Κωνσταντίνος με τον Κώστα είναι πιο κοντά μαζί από όλη τη μπλε ομάδα. Ο Κωνσταντίνος δεν είναι διαχυτικός, δεν παίρνει τηλέφωνα, αλλά εκεί μέσα θα έπρεπε να του συμπαρασταθεί. Sorry, αλλά είμαι δίκαιη».

Δεν το σχετικό απόσπασμα από τον ΣΚΑΪ:

Read More

And More