Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αντίδραση στα σχόλια για τη φημολογούμενη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου – Σταυρούλας Χρυσαειδή

Για το Survivor All Star, τις φήμες που αφορούν τόσο στη δική της προσωπική της ζωή αλλά και εκείνη του Κωνσταντίνου Βασάλου αλλά και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, απάντησε η Ευρυδική Βαλαβάνη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Δεν το παρακολουθώ τώρα το Survivor All Star. Δε ξέρω αν θα είναι ο Κωνσταντίνος ο νικητής, ο κόσμος θα το κρίνει αυτό αλλά, θα ήθελα να φτάσει μακριά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας… Έκανα ένα μακρινό ταξίδι στην Αμερική, το συνδύασα με ωραία παρέα, πήγαμε για surf, περάσαμε πολύ όμορφα» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν αλλά και σε εκείνα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να έχουν έρθει πιο κοντά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε, «Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Την αλήθεια μου την ξέρω εγώ και μόνο εγώ.

Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία. Έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική, στη Χαβάη, και γύρισα. Πλέον έχουν σταματήσει να με επηρεάζουν αυτά τα πράγματα. Μη με ρωτάς για τέτοια πράγματα (για τον Κωνσταντίνο και τη Σταυρούλα). Δε μπορώ να απαντάω σε καθετί που λέγεται και γράφεται».

Τέλος, για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εγκυμοσύνη, ανέφερε, «Κουράστηκα να με βγάζουν έγκυο. Το θέμα της εγκυμοσύνης είναι πολύ λεπτό, πολύ ευαίσθητο και δε μπορώ να το αγγίζουν».

Read More

And More