Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Με ποιον φημολογείται ότι είναι ζευγάρι

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τους τελευταίους μήνες που κάνουν λόγο για χωρισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι φήμες ξεκίνησαν λίγο πριν αναχωρήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το Asia Express, ωστόσο τότε και οι δυο διέψευδαν τη σχετική είδηση. Τα πράγματα όμως άρχισαν να περιπλέκονται όταν ο γυμναστής επέστρεψε από το ριάλιτι περιπέτειας του Star και την ίδια ημέρα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναχώρησε για την Κρήτη.

Το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους, το πέρασαν χωριστά κάτι που φούντωσε ακόμα περισσότερο τις φήμες χωρισμού, με τους δυο τους όμως να διαψεύδουν και πάλι τα δημοσιεύματα, με δηλώσεις αλλά και μερικές πολύ σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο να μπαίνουν στο Survivor All Star, όμως λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για το ριάλιτι επιβίωσης, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Πρωινό μας” έφερε στο φως μια νέα πληροφορία.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν ψίθυροι πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη ζωή της, έχοντας βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Γρηγόρη Μόργκαν. Πρόκειται για τον νεαρό που γνωρίσαμε μέσα από το Nomads και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γρηγόρης Μόργκαν πριν αρκετά χρόνια υπήρξε ζευγάρι με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με την οποία η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο παρελθόν έκανε κολλητή παρέα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τόσο τον χωρισμό, όσο και τα δημοσιεύματα για τον νέο σύντροφο, κρατώντας σιγήν ιχθύος.

Read More

And More