Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Λύγισε» για τον θάνατο του πεθερού της, Ηλία Λογοθέτη – «Είχαμε το δικό μας μυστικό»

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4 καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πεθερού της, Ηλία Λογοθέτη.

Η ηθοποιός εμφανώς συγκινημένη, μίλησε πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια για τον πεθερό της, τονίζοντας το πόσο καλή σχέση είχαν μεταξύ τους.

«Ο πεθερός μου, Ηλίας Λογοθέτης έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ήταν δύσκολο. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος, πέρα από ηθοποιός. Τον ζούσα πολύ στα τηλέφωνα. Με τον Ηλία είχαμε μια σχέση τηλεφωνική, πάρα πολύ συχνή, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν ήθελε να εκτίθεται πολύ σε κόσμο και με παιδιά, οπότε μιλούσαμε πιο πολύ στο τηλέφωνο.

Με τον Ηλία, είχαμε το δικό μας μυστικό, με ρώταγε πάντα τι διαβάζω και του έλεγα τι βιβλίο διάβαζα. Μου είχε κάνει εντύπωση κάποια στιγμή που με πήρε και του είπα ένα βιβλίο που φαίνεται ότι είναι κυρίως για γυναίκες, σπουδαίο βιβλίο που στην πραγματικότητα δεν είναι για γυναίκες, το “Οι γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους”, και μου λέει, “θα το διαβάσω”.

Μια εβδομάδα μετά με πήρε και μου είπε ότι ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που είχε διαβάσει. Αυτό ήταν ο Ηλίας, ένας άνθρωπος ανοιχτός σε όλα και στους ανθρώπους και στη ζωή» είπε η Ευσταθία Τσαπαρέλη για τον Ηλία Λογοθέτη.

Read More

And More