Ευθύμης Ζησάκης: Μετά το “Σόι”, αυτό είναι το επόμενο βήμα του κι αυτή είναι η πρώτη backstage φωτό του!

Ιδιαίτερος ντόρος προκλήθηκε φέτος το καλοκαίρι, με την απόφαση του Ευθύμη Ζησάκη να αποχωρήσει από το επιτυχημένο “Σόι” του Alpha.

Βλέπεις λατρεμένη, η πολυαγαπημένη κωμωδία του καναλιού της Κάντζας συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της και την επόμενη σεζόν ,όμως, στο καστ δεν θα βρίσκεται ξανά ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος μετά από συγκεκριμένες διαφωνίες που είχε με ορισμένους από τους συντελεστές της εν ΄λόγω παραγωγής, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες τηλεοπτικές οικογένειες…

Έτσι, μετά την επιτυχία που του χάρισε απλόχερα το “Σόι”, εννοείται πως ενόψει νέας τηλεοπτικής χρονιάς είχε αρκετές κι αξιόλογες προτάσεις. Μάλιστα, μία συγκεκριμένα τον ενθουσίασε ιδιαίτερα και ήταν αυτή η πρόταση στην οποία είπε το “ναι”, ευελπιστώντας πως θα του βγει σε καλό.

Η νέα σεζόν θα τον βρει ,λοιπόν, στην επίσης νέα σειρά του ΑΝΤ1, “Κάνε γονείς να δεις καλό”, μιας και ο νεαρός ηθοποιός επιμένει… κωμικά και καλά κάνει.

Μάλιστα, σήμερα σου παρουσιάζω και το πρώτο χαρακτηριστικό backstage στιγμιότυπο του Ευθύμη Ζησάκη, όπως επίσης και δύο “κλικ” των λατρεμένων Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένης Καστάνη.

Η brand-new τηλεοπτική οικογένεια του ΑΝΤ1 σε… απαρτία!

Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Ελένη Καστάνη, είναι απολαυστικοί στους ρόλους τους και κάτι μου λέει πως θα είναι το ζευγάρι του χειμώνα!

 

Read More

And More