Ευθύμης Ζησάκης: «Υπέροχη γυναίκα μου, στήριγμα μου» – Η ερωτική εξομολόγηση και οι φωτογραφίες από τον γάμο του

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη.

Το ζευγάρι πέρασε την ιδιαίτερη αυτή στιγμή δίπλα σε αγαπημένα πρόσωπα, ενώ αμέσως μετά το τέλος της τελετής ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι – Δες ΕΔΩ φωτογραφίες του TLIFE από τον γάμο.

Στη νέα του ανάρτηση στο instagram, ο γνωστός ηθοποιός ευχαριστεί δημοσίως όσους έστειλαν τις ευχές τους για τον γάμο με την αγαπημένη του, ενώ στη συνέχεια κάνει ερωτική εξομολόγηση στη σύζυγό του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ευθύμη Ζησάκη

«Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα και τις ευχές σας! Εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε την αγάπη άνευ όρων και ορίων, την μαγεία του γάμου με τον άνθρωπο που γεννά την αγάπη μέσα σας!

Υπέροχη γυναίκα μου, στήριγμα μου, καλύτερη μου φίλη, σ’ευχαριστώ που με το χαμόγελο σου με ταξιδεύεις, σ’ευχαριστώ που με σπρώχνεις στα όνειρα μου, σ’ ευχαριστώ που συμπληρώνεις κάθε μου σκέψη!

Θα φροντίσω με κάθε τρόπο να είσαι ευτυχισμένη, δημιουργική και υπερήφανη για την οικογένεια μας! Σ’ αγαπώ 03.09.23», γράφει ο Ευθύμης Ζησάκης δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τον γάμο του με τη Χρύσα Παπαλελούδη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Efthimis Zisakis (@efthimis__zisakis)

Read More

And More