Φαίδρα Μπάρμπα: Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση – Πώς είναι η σχέση με τη μαμά της

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα Μπάρμπα έχει πλέον ενηλικιωθεί. Παρόλα αυτά, με αφορμή τη συμμετοχή της σε ένα video clip, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” και τη Σοφία Ραυτοπούλου, αποκαλύπτοντας πως έχει αφήσει το μόντελινγκ και έχει επιλέξει να επικεντρωθεί στις σπουδές της

«Το μόντελινγκ είναι κάτι που το έχω αφήσει, δεν ασχολούμαι πια. Κάνω περιστασιακά κάποιες δουλειές. Σπουδάζω φιλοσοφία στην Πάτρα. 

Η σχέση μου με τη μητέρα μου είναι μια φυσιολογική σχέση μητέρας – κόρης. Είμαστε μια χαρά. Όταν της είχα πει ότι θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ ήταν πολύ ενθαρρυντική.  Εγώ πάντα όμως έλεγα ότι θέλω να ασχοληθώ με τις σπουδές μου οπότε και εκείνη, με προέτρεπε προς τα εκεί. Θα ήθελα να επικεντρωθώ στη φιλοσοφία, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Από εκεί και πέρα, ίσως κάνω ένα μεταπτυχιακό στο μάρκετινγκ» ανέφερε η Φαίδρα Μπάρμπα.

Όσο για το πώς έγραψε μέσα της το γεγονός ότι η μητέρα της ήταν πάντα στα φώτα της δημοσιότητας, η Φαίδρα Μπάρμπα είπε: «Η ζωή της μαμάς μου ήταν στα φώτα οπότε για μένα ήταν κάτι νορμάλ όλο αυτό, ήμουν μέρος της ζωής της. Συζητάμε τα προσωπικά μου. Τη συμβουλεύομαι».

Read More

And More