Φαίη Ξυλά: Απαντά για τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της – «Έχω απευθυνθεί σε ψυχολόγο, ήθελα κάποια καθοδήγηση»

Για τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μίλησε μεταξύ άλλων, η Φαίη Ξυλά στο Happy Day και στη Χριστιάνα Κοχλατζή.

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε πως διατηρεί τυπικές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, ενώ μετά τον χωρισμό έχει ζητήσει την βοήθεια ψυχολόγου.

«Είμαι καλά μετά το διαζύγιο, έχουν μπει τα πράγματα όσο γίνεται σε μία σειρά. Με τον πρώην σύζυγο έχουμε την τυπική απαραίτητη επικοινωνία που χρειάζεται για να μεγαλώσουμε μαζί το παιδί», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

«Έχω απευθυνθεί σε παιδοψυχολόγο και σε ψυχολόγο, γιατί ήθελα κάποια καθοδήγηση. Γενικά δεν μου αρέσουν οι συμβουλές, ειδικά οι αυτόκλητοι συμβουλάτορες», τονίζει η ηθοποιός απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Δεν είναι εύκολο για καμία εργαζόμενη μητέρα να συνδυάσει εργασία και μητρότητα. Ο γιος μου έχει έρθει σε επαφή με το θέατρο, έχει δει και κάποιες δικές μου παραστάσεις που επιτρέπεται να δει», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Φαίη Ξυλά.

Η Φαίη Ξυλά κατέληξε: «Μου αρέσει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μου ζωή να είναι ξεκαθαρισμένα τα πράγματα και τα όρια. Θεωρώ ότι σε μία σχέση παίρνουμε κάποιες κοινές αποφάσεις που πρέπει να τις τηρούμε. Διαφορετικά, υπάρχει ένα είδος εξαπάτησης», είπε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του Alpha.

Read More

And More