Φαίη Ξυλά: Το διαζύγιο, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η απάντηση για την υγεία του Δάνη Κατρανίδη

Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και την Νάνσυ Παραδεισανού.

Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για όσα βγήκαν στο φως με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και το αν έχει κρατήσει επαφές με τον Δάνη Κατρανίδη με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσαν στα Μυστικά της Εδέμ.

«Δεν θυμάμαι πότε μου έκανε πρόταση γάμου ο Κωνσταντίνος, δεν τα πάω καθόλου καλά με τις χρονιές. Μου φαίνεται κάτι πολύ μακρινό αυτό. Όταν πήραμε διαζύγιο ήταν πολύ συνειδητή απόφαση και τελικά πολύ σωστή. Πάντα προστάτευα την προσωπική μου ζωή, πολλοί νόμιζαν ότι ο σύντροφός μου είναι ο Παναγιώτης Μπουγιούρης», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδης και τη συνεργασία τους, η ηθοποιός ανέφερε: «Είχαμε παίξει πολλές φορές μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Έχω μιλήσει αρκετές φορές και η θέση μου για αυτό που έγινε, είναι πολύ καθαρή. Δεν το περίμενα αυτό που συνέβη. Νομίζω ότι όλους μας μάς ταρακούνησε γιατί μπορεί αν συμβαίνει κάτι δίπλα σου και να μην… Το θέατρο μία χαρά ήταν και αυτές είναι μεμονωμένες περιπτώσεις που συνέβησαν. Απλά σίγουρα όταν φεύγει κάτι τοξικό -έστω και αν δεν είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του θεάτρου- είναι πολύ καλό».

Κλείνοντας η Φαίη Ξυλά ρωτήθηκε και για τον Δάνη Κατρανίδη, με τον οποίο έπαιζαν μαζί στη σειρά «Μυστικά της Εδέμ» και απάντησε: «Τελευταία δεν έχω επικοινωνία, αλλά μαθαίνω νέα του από φίλους και γνωστούς. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για την υγεία του γιατί δεν ξέρω αν θα ήθελε εκείνος να σχολιάσει»

Read More

And More