Φαίη Μαυραγάνη: Η εξομολόγηση για το «διαζύγιο» από το Open – Ποια είναι η αγωνία της μετά τη μεγάλη αλλαγή

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Φαίη Μαυραγάνη αποφάσισε να ολοκληρώσει την πολυετή συνεργασία της με το Open και να μετακομίσει τηλεοπτικά στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε στην Πολυξένη Καραμίχα και τη Real Life για την απόφασή της και τη μεγαλύτερη αγωνία της σχετικά με το νέο ξεκίνημα.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, διότι στο Open άφησα πίσω ανθρώπους με τους οποίους ζήσαμε σημαντικές στιγμές. Άφησα φίλους και έκλεισα έναν σπουδαίο για εμένα επαγγελματικό κύκλο μέχρι να ανοίξει ο επόμενος. Βίωσα το Open από την πρώτη στιγμή της γέννησής του με όλα τα θετικά και τα αρνητικά και είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου» δήλωσε η Φαίη Μαυραγάνη

Και πρόσθεσε: «Αποφάσισα να μην ανανεώσω τη συνεργασία μου με το Open, όχι λόγω διαφωνιών, αλλά λόγω του ότι δέχθηκα από τον ΑΝΤ1 μια πρόταση την οποία ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθώ. Μια πρόταση η οποία βελτιώνει τις δυνατότητες και παρέχει περισσότερη ασφάλεια για την παραγωγή του τηλεοπτικού προϊόντος. Τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε τεχνική υποδομή».

Όσο για τη μεγαλύτερη αγωνία της; Η Φαίη Μαυραγάνη εξομολογήθηκε: «Αυτή που έχει κάθε επαγγελματίας σε μια μεγάλη αλλαγή, να προσαρμοστούν ο ίδιος και η ομάδα του στα νέα δεδομένα και να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα το ταχύτερο δυνατό».

Read More

And More