Φαίη Σκορδά: Απέκτησε νέα συνεργάτιδα! Μάθε ποια κυρία ήρθε στο “Πρωινό” της.

“Το πρωινό”… σερβιρίστηκε! Και μάλιστα; Δεν λένε να τελειώσουν και τα… καλούδια που υπάρχουν πάνω στο τραπέζι του ΑΝΤ1. Με άλλα λόγια μπορεί η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου να είναι ,ήδη, στον αέρα, όμως, όσο περνούν οι μέρες, τόσο αποδεικνύεται πως όχι, η Φαίη Σκορδά δεν μας έχει ανοίξει ακόμα όλα τα “χαρτιά” της!

Αποτέλεσμα; Σχεδόν κάθε εβδομάδα μας περιμένει και μία ευχάριστη έκπληξη, γιατί μόνο ευχάριστη έκπληξη μπορούν ν΄ αποτελέσουν για μένα , – και προφανέστατα και για σένα λατρεμένη -, οι εκπομπές που… ψάχνονται και οι παρουσιάστριες που δεν επαναύονται στις δάφνες τους.

Μετά τα… εντατικά μαθήματα αστρολογίας που ξεκίνησε να μας προσφέρει η Φαίη, με την ευγενική… χορηγία της θεάς Λίτσας Πατέρα, αποφάσισε να μας παρουσιάσει κι ακόμα μία νέα ενότητα, την οποία την παρουσίαζει μάλιστα και μία νέα συνεργάτιδά της.

Μία συνεργάτιδα η οποία όχι δεν είναι δημοσιογράφος… Μία συνεργάτιδα η οποία όχι δεν είναι εκκολαπτόμενη παρουσιάστρια και το κυριότερο; Έχουμε να κάνουμε με μία συνεργάτιδα η οποία όχι δεν είναι πρώην παίκτρια ριάλιτι, – βασικό αβαντάζ πλέον -, αν θες να βρεθείς από τη μια μέρα στην άλλη… άκοπα και αβασάνιστα, μπροστά από τις κάμερες, πλέον ως επαγγελματίας.

Αυτή η συνεργάτιδα της Φαίης είναι μία κυρία… Μία κυρία με κάπα κεφαλαίο! Μία κυρία ώριμη… Μία κυρία σοφή… Μία κυρία που αν χρειαστεί τα λέει… “έξω από τα δόντια”!

Ο λόγος τόση ώρα για τη… “Γιαγιά” του “Πρωινού” που ήρθε στη παρέα μας και έφερε τα πάνω-κάτω. Η΄μάλλον ήρθε στη παρέα μας κι όπως έλεγε και το σούπερ της εκπομπής; Έγινε… “Της Γιαγιάς”!

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας ενότητας που ανέλαβε στη πρωινή εκπομπή της Φαίης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος πρέπει να παραδεχτώ, ότι σαν “Γιαγιά” τα… σπάει!

Ο Δημήτρης – ο οποίος το ΄χει με τις μεταμφιέσεις και τις μιμήσεις -, για ακόμα μία φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Για ακόμα μία φορά δεν φοβήθηκε να “τσαλακώσει” την εικόνα του, δεν φοβήθηκε να αυτοσαρκαστεί, δεν φοβήθηκε να βουτήξει στα βαθιά και μάλιστα; Χωρίς να έχει από κοντά τα… “μπρατσάκια” του επιχειρώντας να κάνει κάτι πιο safe, πιο glam, πιο ήσυχο και… πιο γενικότερα, με το οποίο δεν θα ρίσκαρε τίποτα. Απολύτως τίποτα.

Ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται πως μετά από έναν ολόκληρο χειμώνα που τον έκατσαν παρά τη θέλησή του οι Αντεννικοί στο πάγκο, επέστρεψε δριμύτερος, με απίστευτη όρεξη για δουλειά και βάζοντας στοίχημα να τους… θυμίσει το τι ακριβώς αξίζει τηλεοπτικά.

Σημειωτέον, πάρα πολύ καλή είναι η προσπάθειά του και στη δεύτερη ενότητα που έχει μέσα στην εκπομπή, η οποία φέρει τίτλο , “Μέχρι να έρθει η Φαίη”, είναι γύρω στα 5 λεπτά και μέσα σε αυτά τα 5 λεπτά, καταφέρνει κάθε πρωί να μας κάνει να χαμογελάμε και με έναν δικό του πολύ ιδιαίτερο τρόπο να μας ενημερώνει και για όλα όσα γίνονται στο μαγικό κόσμο της tvίτσας μας και πίστεψέ με λατρεμένη, δεν είναι και λίγα!

Αν συνεχίσει έτσι, αποφεύγοντας τις υπερβολές ή τις όποιες τηλεοπτικές “καφρίλες”, που συνηθίζει κατά καιρούς να κάνει, – μάλλον είναι… παρενέργεια από την μακρόχρονη σχέση που έχει με τον Γιώργο Λιάγκα -, θεωρώ πως θα είναι η τηλεοπτική έκπληξη του φετινού χειμώνα. Επίσης καλό θα ήταν να μην το τερματίσει, σε ότι έχει να κάνει με το ρόλο της “Γιαγιάς” και με τα σεξιστικά αστειάκια, γιατί θα κουράσουν και θα γίνουν φθηνά…

ΥΓ: Δεν μπορώ ,όμως, να μην επισημάνω (ας μου επιτραπεί η έκφραση) και την… “μαγκιά” της Φαίης, να δίνει απλώχερα χώρο στους συνεργάτες της. Η Φαίη είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο γενναιόδωρο κι ακομπλεξάριστο, που δεν φοβάται να δίνει χώρο σε όσους έχει δίπλα της,  αν κι εφόσον φυσικά εκείνοι της το ζητήσουν.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες “κεντρικιές” που δεν σ΄αφήνουν ούτε ν’ αναπνεύσεις, από τον πανικό μην τους κλέψεις το πλάνο!

Πλάνο σε ΄μένα όπως θα έλεγε και κάποια ψυχή! Αχ, τι έχουμε ζήσει Θεέ μου…

 

Read More

And More