Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο, καθημερινό τηλεπαιχνίδι που έρχεται στον ΑΝΤ1!

Με μία άκρως αποκαλυπτική διάθεση ήρθε σήμερα το πρωί στους δέκτες μας η Φαίη Σκορδά. Το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1 μας κέρασε “Πρωινό” και μας τα είπε όλα! Όλα σε σχέση φυσικά με τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδια που καταστρώνουν εκεί στο Μαρούσι για το δεύτερο μισό της φετινής, τρέχουσας σεζόν.

Αν νομίζεις ,λοιπόν, λατρεμένη ότι φέτος τα έχεις δει όλα – με την καλή έννοια πάντα -, πρέπει να σου πω, ότι όχι δεν τα έχεις δει όλα! Συνολικά τέσσερα ολοκαίνουργια προγράμματα έρχονται λίαν συντόμως στον αέρα του ΑΝΤ1.

“… Το “Game of Love” ξεκινά μετά το Πάσχα με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο, xθες έπεσαν οι υπογραφές και ξεκινούν τα γυρίσματα”, είπε αρχικά η Φαίη και έσπευσε να συμπληρώσει:

“… Για τον Λάκη Λαζόπουλο δεν μου είπαν ότι έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά βρίσκονται πολύ κοντά στο να ξεκινήσει με τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους”, ενώ έχουμε κι ένα δυνατό τηλεπαιχνίδι που λέγεται “The Wall”. Μιλάμε για ένα τηλεπαιχνίδι όπου δίνονται πάρα πολλά χρήματα και θα ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη”.

Μάλιστα, η Φαίη δεν σταμάτησε εκεί και δεν δίστασε να συμπληρώσει πως για την παρουσίαση του “The Wall”, έγινε μια συζήτηση χθες με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιάννη Λάτσιο στο κανάλι, ενώ στο τραπέζι έπεσε και το “Love is Calling”, ένα πρωτότυπο τηλε-ραντεβού για έρωτα…”!

Γιατί σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες λατρεμένη, φέτος ο ΑΝΤ1 “ντύνει, στολίζει και… νοικοκυρεύει”!

 

Read More

And More