Η Φαίη Σκορδά δεν δικαιούται να ομιλεί για το άθλιο «Game of Love», αλλά ο Αντώνης Κανάκης και χθες το βράδυ τα έδωσε όλα!

Η Φαίη Σκορδά δεν δικαιούται να ομιλεί για το άθλιο «Game of Love», αλλά ο Αντώνης Κανάκης και χθες το βράδυ τα έδωσε όλα! | tlife.gr

Μπορεί – απ ΄ότι όλοι καταλάβαμε -, η Φαίη Σκορδά και η παρέα της να μην δικαιούνται να ομιλούν για το «Game of Love», όμως, ο Αντώνης Κανάκης και η δική του παρέα κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο «Ράδιο Αρβύλα» τα χώνουν σαν να μην υπάρχει αύριο στο άθλιο ριάλιτι του καναλιού.

Όπως σου είπα λατρεμένη και χθες, προφανέστατα και στο κανάλι του Αμαρουσίου υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ότι αφορά στην ελευθερία της έκφρασης, στην ελευθερία του λόγου.

Έτσι, και χθες οι «Ράδιο Αρβύλα» πέρασαν στη τηλε-αντεπίθεση και πραγματικά ξευτίλησαν το «Game of Love». Τι ακριβώς ειπώθηκε στην εκπομπή;

«…Έχουμε «εκτιμήσει» τόσο πολύ το παιχνίδι αυτό που θέλουμε να δείχνουμε έτσι ένα μικρό απόσπασμα. Σε σατιρικό πλαίσιο δεν χωράει να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το original. Είναι πράγματα, όπου σηκώνεις τα χέρια ψηλά, τι άλλο να κάνουμε; Πραγματικά, το βλέπουμε και λέμε “τι γελοίο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο»…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης και μπράβο του!

READ more