Φαίη Σκορδά: «Είναι ανήθικο, εγώ δεν θα το έκανα ποτέ»

Η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της εκπομπής της, Πρωινό μας θέλησε να ξεκαθαρίσει όσα ακούγονται και γράφονται για τις αλλαγές που σχεδιάζει στην εκπομπή της.

«Όταν αλλάζεις κανάλια, είναι κάποιοι άνθρωποι που είναι πάντα εκεί και σε συγκεκριμένα πράγματα και αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Για μένα ένας από αυτούς του ανθρώπους είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η αγάπη μου, ο σεβασμός μου, ότι είμαι πάντα εκεί και θα είμαι εκεί γι’ αυτόν, δεν αλλάζει ποτέ», ανέφερε η Φαίη Σκορδά για τις σχέσεις της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Με αφορμή το ρεπορτάζ που ήθελε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να έχει δεχτεί πρόταση για το “Πρωινό μας” με τη Φαίη Σκορδά η ίδια απάντησε: «Το ότι εκτιμάς κάποιον δεν σημαίνει ότι θα πας να κάνεις κάτι που δεν είναι σωστό. Είναι ανήθικο στα μέσα της σεζόν κάποιος να αφήσει τη δουλειά του – μετά την κουβέντα που κάναμε- και κάποιος να κλέψει κάποιον άνθρωπο από μια εκπομπή. Εμένα δεν θα μου άρεσε να μου το κάνουν, οπότε και εγώ δεν θα το έκανα ποτέ», σχολίασε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Read More

And More