Φαίη Σκορδά: Ενοχλημένη με τις δηλώσεις της Εύης Ιωαννίδου περί σεξουαλικής παρενόχλησης – Το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης (video)

Η Εύη Ιωαννίδου παραχώρησε χθες συνέντευξη στην εφημερίδα On Time, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση και τις ακατάλληλες φωτογραφίες που δέχεται. Η δήλωσή της «Νομίζω ότι το προκαλείς κι εσύ πολλές φορές με τη στάση σου», ωστόσο, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές. 

Το Πρωινό μας έδειξε, το πρωί της Δευτέρας, αποκλειστικά το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης της Εύης Ιωαννίδου στη Σάσα Σταμάτη που προκάλεσε σάλο… Αφού ακούσαν προσεκτικά τη συνέντευξη, η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της: «Έχει ξαναδώσει συνεντεύξεις και δεν έχει προκαλέσει με τέτοιο τρόπο. Το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και λέω αποκλείεται να το είπε. Δηλαδή τι; Ότι μια κοπέλα που είναι πιο έντονη, όταν δέχεται σεξουαλική παρενόχληση την έχει προκαλέσει; Μου κάνει εντύπωση πως αυτό το κορίτσι το είπε. Όχι, δε το δέχομαι να το ακούω από πουθενά. Πόσο μάλλον από μια νέα κοπέλα, από ένα όμορφο κορίτσι που έχει ταξιδέψει. Πως το λέει αυτό; Δεν το δέχομαι αυτό».

Άκουσε το ηχητικό απόσπασμα:

 

Read More

And More