Φαίη Σκορδά: Εντελώς αμακιγιάριστη στην αγκαλιά ενός… πρίγκιπα!

Αναμφισβήτητα, η Φαίη Σκορδά είναι ένα κορίτσι που όλη της η ζωή δεν είναι η τηλεόραση… Η Φαίη ξέρει πως ουσιαστικά η ζωή της ξεκινά μόλις σβήσουν τα φώτα και πίστεψέ με λατρεμένη, αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Το 90,0% των τηλεαστερίδων και των τηλε-αστέρων ζουν αποκλειστικά και μόνο στο κόσμο της τηλεόρασης. Η τηλεόραση είναι όλη τους η ζωή, η τηλεόραση είναι το παν γι ΄αυτούς, για την τηλεόραση και για την προβολή αναπνέουν…

Η Φαίη ,λοιπόν, κάνει τηλεόραση και… είναι καλά! Μόλις, σβήσουν τα φώτα φεύγει για το σπίτι της στο οποίο και περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας της και φυσικά αφοσιώνεται στα δύο αγόρια της, μιας και είναι μία κανονική, παραδοσιακή μαμά, που τρέχει για τα παιδιά της από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της… κανονικότητάς της, κυκλοφορεί χαλαρά, χωρίς να φροντίζει να κάνει εμφανίσεις υπερπαραγωγή, ακόμα και για να πάει στο… μανάβη, χωρίς να είναι μακιγιαρισμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχοντας τον πανικό μήπως την πετύχει κανένας παπαράτσι και δεν έχει την βλεφαρίδα-κάγκελο.

Και επειδή είναι… κανονικός άνθρωπος η Φαίη Σκορδά και δεν το παίζει σταρ, fashion-icon και… είδωλο, δεν είχε και χθες το βράδυ πρόβλημα να φωτογραφηθεί εντελώς αμακιγιάριστη και μάλιστα; Στην αγκαλιά ενός… πρίγκιπα. Όχι ενός οποιουδήποτε πρίγκιπα, αλλά του πρίγκιπά της.

Και το όνομα αυτού; Prince! Και φυσικά σου μιλάω για τον πολυαγαπημένο, κούκλο, γάτο της! Ιδού…

Φυσικά τα like έπεσαν βροχή και για την κούκλα Φαίη, αλλά και για τον “Prince”!!!!

 

Read More

And More