Φαίη Σκορδά: «Έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι θα μπορούσα να κάνω αν σταματήσω το Πρωινό» – Τι είπε για τον Λιάγκα

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Φαίη Σκορδά στο Όλα Γκουντ και τη Ναταλί Κάκκαβα. Η παρουσιάστρια έκανε την εξέλιξη της τηλεοπτικής σεζόν μέχρι τώρα και μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Είναι πολύ νωρίς για να κάνω τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν. Τον απολογισμό τον κάνω πάντα στην τελευταία εκπομπή, οπότε όπως καταλαβαίνεις, είναι νωρίς γιατί είμαστε στον δεύτερο μήνα ουσιαστικά. Μπορώ να σου πω, όμως, ότι αισθάνομαι πολύ καλά και για εμένα δεδομένο είναι να έχω βάλει ένα θετικό πρόσημο κάθε φορά που τελειώνει μία εκπομπή» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά στη Ναταλί Κάκκαβα.

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό με τις υπόλοιπες εκπομπές, η παρουσιάστρια του Πρωινού, δήλωσε ότι «φέτος είναι διαφορετικός, υπό την έννοια ότι υπάρχουν πολλά προγράμματα. Κι εγώ το βρίσκω μόνο θετικό, γιατί έτσι είναι σαν να δίνουμε μία άλλη υπόσταση στην τηλεόραση. Υπάρχουν επιλογές, προσπαθούμε όλοι για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τον Γιώργο Λιάγκα, είπε ότι «τα πατήματα δεν χάνονται. Η τηλεοπτική συνύπαρξη μετρά αρκετά χρόνια και μάλιστα στη γέννησή της ξεκίνησε κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά μετά προσπάθησε να τα βρει διαφορετικά… Αυτή η εκπομπή γεννήθηκε μία συγκεκριμένη παρέα, με δύο συγκεκριμένους παρουσιαστές στο Mega. Αυτό που θαυμάζω τηλεοπτικά στον Γιώργο είναι ότι μπορεί να ελιχθεί από ένα ειδησεογραφικό θέμα σε ένα θέμα ψυχαγωγίας και αυτό. Μετά την εμπειρία στο ζωντανό, θεωρώ ότι και να με δυσκολεύει κάτι, επειδή δε μπορώ να το κρύψω, θα φανεί. Δεν καταπιέζομαι εύκολα».

Ακόμα, η Φαίη Σκορδά εξομολογήθηκε πως ύστερα από 20 χρόνια, έχει αρχίσει να σκέφτεται να κάνει κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση. «Δεν το έχω οπτικοποιήσει, γιατί αν το σκεφτώ, σημαίνει πως έχω βάλει άλλον στόχο. Ότι έχω φύγει. Δεν έχω φτάσει σε αυτό το στάδιο. Έχει αρχίσει όμως να με γλυκαίνει μία σκέψη για κάτι άλλο. Δεν νομίζω να το τολμήσω και ποτέ για να είμαι ειλικρινής. Αν κάνω κάτι άλλο, πιστεύω ότι δε θα είναι παράλληλα με το Πρωινό».  

Read More

And More