Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Buongiorno άνοιξαν μια συζήτηση σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε ότι την τηλεοπτική σεζόν που βρισκόταν στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, το κανάλι της είχε πει ότι δεν ενοχλείται από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.
«Να πω αυτό που σκέφτηκα; Εγώ πάντως έχω ζήσει το να μου πει κανάλι ότι “δεν μας ενοχλούν τα νούμερα τηλεθέασης, μείνε εδώ και δεν μας νοιάζει τι νούμερα θα κάνεις”. Μιλάω για τον ΣΚΑΪ. Αισθάνομαι ότι οφείλω να το πω» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.
«Άλλο εσύ και άλλο ο Τσουρός. Ο ίδιος πλήττει τον εαυτό του, θέλει πάση και θυσία να έχει εκπομπή έστω και αν διαρκεί ένα τέταρτο. Έτσι φαίνεται» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

