Φαίη Σκορδά για Γρηγόρη Πετράκο: «Οι τοποθετήσεις του ήταν ακραίες για μένα» – Τα σχόλια μετά το ξέσπασμά του

Το αδιανόητο ξέσπασμα του Γρηγόρη Πετράκου προς όλους όσοι σχολίασαν αρνητικά την επιστροφή του σε νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας σχολίασαν στο Πρωινό.

«Μόνο ο Πετράκος έχει δικαίωμα επιλογής να στηρίξει την οικογένειά του, να θρέψει τα παιδιά του. Είναι τελείως εγωιστικός ο τρόπος που συμπεριφέρεται. Έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση γιατί παρακολουθώ που είναι κάτω από τις δικές του αναρτήσεις που δεν του λένε τα καλύτερα. Θεωρούν οι άνθρωποι που του γράφουν ότι παίζει το κυβερνητικό παιχνίδι. Είναι σε δύσκολη θέση και βγαίνει και λέει υπερβολές περί εμετών» είπε ο Βαγγέλης Περρής για τον Γρηγόρη Πετράκο.

Και στη συνέχεια αναρωτήθηκε: «Είναι ο κ. Τράγκας εις γνώση των ανακοινώσεων που βγάζει ο εκπρόσωπος του κόμματός του; Μία απλή ερώτηση. Αν συμφωνεί με τις εκφράσεις του εκπροσώπου του».

«Εγώ δεν σχολιάζω γιατί θα τον έχουμε καλεσμένο τη Δευτέρα» είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να διευκρινίσει από πλευράς της, μετά τον χθεσινό εκνευρισμό όταν έμαθε ότι θα έρθει καλεσμένος, πως «οι τοποθετήσεις του Πετράκου τα προηγούμενα χρόνια, ήταν τοποθετήσεις ακραίες για εμένα. Και δεν είχε να κάνει με τον κορονοϊό. Ήταν άλλες κοινωνικές τοποθετήσεις».

Δες όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό παρακάτω:

Read More

And More