Φαίη Σκορδά για την τραγωδία στην Άρτα: «Δεν θέλω να το πιστέψω, δεν το χωράει ο νους»

Σε σοκ η Άρτα με τον θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους μέσα στο αυτοκίνητο, όταν ο 37χρονος πατέρας του το ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο και πήγε στη δουλειά του. Το Πανελλήνιο παρακολουθεί παγωμένο τα στοιχεία που έρχονται στο φως ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία –νεκροτομή του μωρού.

Με τη δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε την εκπομπή της η Φαίη Σκορδά, η οποία έδειξε σοκαρισμένη μη μπορώντας να πιστέψει την αδιανόητη τραγωδία.

«Αποφεύγω στο πρώτο θέμα που έχουμε σήμερα, αποφεύγω γιατί δεν θέλω να το πιστέψω. Δεν το χωράει ο νους, δεν ξέρει τι συναίσθημα να περιγράψεις, απλά δεν θέλω να το πιστέψω…» είπε αρχικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Είναι κάτι παραπάνω από τραγωδία» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά κι έδωσε τον λόγο στον δημοσιογράφο από την Άρτα για να μεταφέρει το ρεπορτάζ.

Όλα ξεκίνησαν χτες το πρωί, όταν ο 37χρονος υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ έφυγε για την εργασία του παίρνοντας μαζί του και το 5,5 μηνών βρέφος για να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό. Για κάποιον λόγο, ο πατέρας ξέχασε το κοριτσάκι δεμένο στο πίσω κάθισμα, μέσα στο αυτοκίνητό του, που το είχε σταθμεύσει κοντά στον χώρο εργασίας του, και έφυγε για τη Λευκάδα με το υπηρεσιακό του όχημα.

Read More

And More