Φαίη Σκορδά για Χρηστίδου – Μαραντίνη: «Πολύ άβολο, ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πληροφορίες»

Μια συνέντευξη κόλαφο παραχώρησε χθες ο Θοδωρής Μαραντίνης στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, όπου αναφέρθηκε στις διαφορές που οδήγησαν τον ίδιο και τη Σίσσυ Χρηστίδου στα δικαστήρια. Η πρώην σύζυγός του απάντησε με μια μακροσκελή ανακοίνωση από τον δικηγόρο της.

Η Φαίη Σκορδά πρόβαλε τις δυο πλευρές μέσα από την εκπομπή της «Πρωινό Μας» και χαρακτήρισε την όλη αυτή κατάσταση ανάμεσα στο άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι «άβολη».

«Μιλάμε για δύο πρόσωπα που είναι πολύ αγαπημένα, εξαιτίας της εργασίας τους. Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια, ο Θοδωρής Μαραντίνης ένας εξαιρετικός τραγουδιστής. Στη μέση όμως είναι δυο παιδιά. Απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε, η Σίσσυ δεν θα απαντήσει με τον ίδιο τρόπο. Δεν έχει βγει ποτέ on camera να εκθέσει κάποια στοιχεία» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Πολύ άβολο. Στις εκπομπές πολλές φορές όταν έχουμε έναν καλεσμένο ή στα περιοδικά, αυτό που θέλει ο δημοσιογράφος είναι να τα πει όλα. Να πει και λεπτομέρειες, να έχει επιτυχία. Στο συγκεκριμένο επειδή αφορά τέτοια θέματα, επειδή αφορά στα παιδιά, νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ άβολο. Ήταν έτοιμος να δώσει πολλές πολλές πληροφορίες».

 

Read More

And More