Φαίη Σκορδά: Η αποκάλυψη για τη Βάσω Μαζωνάκη και τον Δημήτρη Μακρυνιώτη – «Για να το λέω, κάτι γνωρίζω»

Η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή Fay’s Time σχολίασαν τη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Μαζωνάκη και την αδελφή του Βάσω, κάνοντας μάλιστα αποκαλύψεις για τη σχέση του τραγουδιστή με την οικογένειά του.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, η οποία γνωρίζει τον Δημήτρη Μακρυνιώτη, σύντροφο της Βάσως Μαζωνάκη, έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής για το ζευγάρι.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας καλλιτέχνης ενός συγκεκριμένου βεληνεκούς, μια κατηγορία από μόνος το. Οφείλω να πω πως η Βάσω Μαζωνάκη και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης κάθε φορά μιλούσαν με θαυμασμό για τον Γιώργο. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενική με όσα ακούω αλλά δεν παύω να είμαι θαυμάστριά του, τον αγαπώ. Τρελαίνομαι. Κάθε φορά που έλεγα το όνομά του, μιλούσαν με αγάπη και ενθουσιασμό. Τον θαύμαζαν. Για αυτό έλεγα χθες «προστασία» συνέχεια. Τώρα αν κάποιος παίζει θέατρο, δεν το ξέρω. Εγώ οφείλω να μεταφέρω αυτό που έχω ζήσει και πραγματικά αυτοί οι άνθρωποι “Καλημέρα” τους έλεγες, “Μαζωνάκη” σου απαντούσαν!» αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά.

 

«Είμαι σίγουρη ότι η Βάσω η ίδια δεν θα απαντήσει. Δεν θέλει καμία συνέχεια και δεν της αρέσει όλο αυτό. Άσχετα από το αποτέλεσμα, θα προτιμούσε όλο αυτό να γίνει σιωπηλά. Για να το λέω κάτι γνωρίζω… Δεν θα εμφανιστεί καθόλου» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά για τη Βάσω Μαζωνάκη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164