Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή έναρξη στον ημιτελικό του The Voice

Το «The Voice» επέστρεψε απόψε στον ΣΚΑΪ και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε στη λαμπερή βραδιά του ημιτελικού, τις 14 καλύτερες φωνές που διεκδικούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Με το βλέμμα στραμμένο στον μεγάλο τελικό ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς ανυπομονούν να δουν τα αποτελέσματα της προετοιμασίας που έκαναν με τις ομάδες τους.

Πιο εντυπωσιακή και λαμπερή από ποτέ, η Φαίη Σκορδά εισέβαλε στο πλατό και καλωσόρισε τους τηλεθεατές λέγοντας: «Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, καλωσορίσατε πολλά φιλιά σε όλους. Καλωσορίσατε στο live ημιτελικό του The Voice Of Greece μετά από 20 ξεχωριστές βραδιές, αυτή τη σεζόν είμαστε μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό. Εκατοντάδες διαγωνιζόμενοι, εκατοντάδες τραγούδια, δεκάδες αναμετρήσεις, δεκάδες μονομαχίες και σήμερα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα 7 πολυπόθητα εισητήρια για τον μεγάλο τελικό. Εκεί όπου ένας νικητής θα κερδίσει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο από την Minos EMI Universal».

Κάθε διαγωνιζόμενος θα εμφανιστεί στη σκηνή ερμηνεύοντας ένα τραγούδι ενώ η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή για το κοινό από την αρχή του live και σε όλη τη διάρκειά του.

Ας δούμε τους δεκατέσσερις διαγωνιζόμενους που θα παρακολουθήσουμε στον μεγάλο ημιτελικό:

#teamArgigos

Διονύσης Τρενταφίλι

Dodona

Ζαφείρης Παρασχάκης

Μωυσής Παπαμωυσέως

#teamPanistes

Μαρία Σακελλάρη

Μάρω Μαγγανιάρη

Εβίτα Θεοδωροπούλου

#teamHelena

Σίσσυ Πολυδώρου

Celina Michael

Θεοδώρα Μουρατίδου

#teamSakis

Λάμπρος Τσιαπούτας

Γιάννης Τσαρσιταλίδης

Jose Manuel Arrieta Duarte

Κάτια Σαμαντζή

 

Read More

And More