Σε μια αποκάλυψη για τη φάση στην οποία βρίσκεται αυτή τη περίοδο προχώρησε η Φαίη Σκορδά στην πρώτη της εκπομπή για τη φετινή σεζόν.
Η Φαίη Σκορδά που επέστρεψε στην τηλεόραση για πρώτη φορά στη πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στην πρώτη της εκπομπή η Φαίη Σκορδά πήρε μια απολαυστική συνέντευξη από τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, και μέσα σε όλα του αποκάλυψε ότι αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε φάση μετακόμισης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Κοίταξε, θέλω βοήθεια ψυχολογική. Έχω και πρεμιέρα, κάνω Σαββατοκύριακο πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια καθημερινό, και έχω και ανακαίνιση και μετακόμιση. Τι άλλο;» είπε η Φαίη Σκορδά στον Αλέξανδρο Τσουβέλα.
Θυμίζουμε ότι η Φαίη Σκορδά τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Αθανασιάδη με τον οποίο σχεδιάζουν να παντρευτούν το επόμενο διάστημα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ