Φαίη Σκορδά: Κι όμως, κατάφερε να σώσει την τηλεοπτική αξιοπρέπεια του “Πρωινού” της! Μάθε τι έχει συμβεί…

Η πικρή αλήθεια είναι, πως παρά το γεγονός ότι αγαπώ την τηλεόραση, λίγες είναι οι στιγμές που νιώθω όμορφα παρακολουθώντας κάποιο από τα προγράμματά της.

Συνήθως απογοητεύομαι, θλίβομαι και ενίοτε θυμώνω… Η΄μάλλον δεν θυμώνω απλά, γίνομαι έξαλλη. Σήμερα το πρωί ,όμως, πραγματικά χάρηκα που “έπεσα” πάνω στο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά.

Και χάρηκα γιατί είδα μία παρουσιάστρια να τολμά και να σηκώνει ανάστημα. Να σηκώνει ανάστημα στο κανάλι στο οποίο εργάζεται και αμείβεται και σαφέστατα και σέβεται. Όμως, όταν έρχεται η στιγμή εκείνη που έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στο… καθήκον και στην αξιοπρέπεια, εννοείται – τουλάχιστον σύμφωνα με την προσωπική μου, ταπεινή γνώμη -, πως επιλέγεις την αξιοπρέπεια.

Και η Φαίη σήμερα σήκωσε ασπίδα και προστάτεψε και την δική της αξιοπρέπεια, αλλά και την αξιοπρέπεια του “Πρωινού” της. Το ίδιο έκαναν φυσικά και οι Θέμης Γεωργαντάς, Κλεοπάτρα Πατλάκη και ‘Αρης Καβατζίκης και όλη η υπόλοιπη παρέα. Και μπράβο της και μπράβο τους…

Η γνωστή παρουσιάστρια ,λοιπόν, βγήκε σήμερα στον αέρα και αρνήθηκε να στηρίξει την fresh επιλογή του σταθμού το “The Game of Love”, το οποίο είναι πραγματικά ότι πιο άθλιο έχει έρθει τα τελευταία χρόνια στους δέκτες μας. Τόσο φθηνό, τόσο κακόγουστο, τόσο χυδαίο…

Έτσι, η Φαίη φρόντισε να πάρει τις αποστάσεις της από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, διαφωνώντας ξεκάθαρα με αυτή τη κίνηση του σταθμού ,όπως επίσης και φρόντισε να στείλει μήνυμα, πως το συγκεκριμένο ριάλιτι της συμφοράς δεν πρόκειται να το φιλοξενήσει στην εκπομπή της.

Από την άλλη μεριά πως να παίξεις και 11.00 το πρωί πλάνα από το “Game of Love”, το οποίο “προσποιείται” τόσο καλά την… αισθησιακή ταινία;

Πυρ και μανία φυσικά ήταν και όλη η παρέα, η οποία έκανε με τα “κρεμμυδάκια” το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ήρθε στους δέκτες μας και πραγματικά κατάφερε να μας σοκάρει με την… ωμότητά του, μιας και είδαμε κορμιά να βγαίνουν και να κρέμονται στα… τσιγκέλια, σαν ένα κομμάτι κρέας.

Και ο έρωτας; Το υπέρτατο αυτό συναίσθημα, αυτό το μαγικό συναίσθημα, να μπερδεύεται με τον… πληρωμένο, αγοραίο έρωτα. Γιατί το να λες στη παίκτρια ότι αν καταφέρει να αποσπάσει ένα ερωτικό, παθιασμένο φιλί, θα πάρει για τον… κόπο της 500,00 ευρώ, εμένα μου θυμίζει όλο αυτό, άλλα πράγματα και προφανέστατα άλλα πράγματα θυμίζει και σε ΄σενα λατρεμένη.

Η Φαίη Σκορδά πήρε τις αποστάσεις από το “Game of Love” και είναι κάτι για το οποίο αισθάνθηκα την ανάγκη να της πω όντως ένα μεγάλο “μπράβο”. Ένα μπράβο γιατί δεν το έπαιξε… κινέζα, δεν το έπαιξε δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω, αλλά και γιατί τόλμησε να ασκήσει δριμεία κριτική.

ΥΓ1: Πόσο γέλασα με τον Κώστα Τσουρό που έσπευσε να μας αποκαλύψει, πως τα μηνύματα που λάμβανε χθες στο κινητό του για το “Game of Love”, ήταν όλα από τους… μορφωμένους φίλους του. Αλήθεια τώρα; Επίσης, υποθέτω πως οι μορφωμένοι φίλοι του θα έβλεπαν φανατικά και “Dancing”, αλλά λόγω εντατικού διαβάσματος, δεν προλάβαιναν να τον ψηφίσουν.

ΥΓ2: Άσχετο, αλλά αυτό το κοριτσάκι που κάθεται εκεί στην άκρη του πάνελ, ονόματι Σοφία, καλύτερα ώρες-ώρες να… μασάει και όχι να μιλάει. Άστοχες, άκυρες κι άτοπες σχεδόν όλες οι τοποθετήσεις της. Καλά σήμερα, το τερμάτισε…

Read More

And More