Φαίη Σκορδά: Τα ‘χωσε στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα! «Ας τολμούσαν να τον αφήσουν να πάει απέναντι…»

Φαίη Σκορδά: Τα ‘χωσε στον ΑΝΤ1 για τον Γιώργο Λιάγκα! «Ας τολμούσαν να τον αφήσουν να πάει απέναντι…» | tlife.gr

Απίστευο κι ,όμως, τηλεοπτικό! Ναι, είναι από αυτά που συμβαίνουν και δεν τα πιστεύεις ότι έχουν συμβεί κι από την άλλη θέλεις να σηκωθείς από τον καναπέ σου και ν ΄αρχίσεις να… ζητωκραυγάζεις! Γιατί; Γιατί διαπιστώνεις πως… που και που υπάρχει όντως ελευθερία έκφρασης στην ελληνική τηλεόραση και άνθρωποι που δεν το παίζουν… κινέζοι!

Σε μία τηλεόραση που πλημμυρίζει από… κωλοτούμπες και που ο καθένας κοιτάει μόνο την… πάρτη του και άπαντες είναι πανέτοιμοι να δώσουν τους πάντες στεγνά, – ακόμα κι αυτούς που τους έχουν ευργετήσει -, υπάρχουν κι εκείνοι οι άνθρωποι που είναι μία ξεχωριστή κατηγορία από μόνοι τους και οι οποίοι πολύ απλά… »
δεν ξεχνούν», δεν προσπερνάνε, δεν ξεπουλιούνται ούτε εύκολα, ούτε δύσκολα.

Σήμερα το πρωί ,λοιπόν, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να τολμήσει να μιλήσει… Αποφάσισε να μην αυτολογοκριθεί! Αποφάσισε να πει απροκάλυπτα και χωρίς να ξεχάσει στιγμή τους καλούς της τρόπους, ότι ακριβώς σκεφτόταν και πίστευε για τον Γιώργο Λιάγκα και για όλο αυτό το… θρίλερ της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1.

Με απόλυτο σεβασμό προς το κανάλι της, το κανάλι στο οποίο και η ίδια εργάζεται και πληρώνεται, μίλησε για το λάθος του ΑΝΤ1, να κρατά δεσμευμένο τον Γιώργο Λιάγκα με ένα ισχυρό συμβόλαιο, από την στιγμή που το κανάλι έχει αποδείξει πως… δεν τον θέλει!

Ναι, η Φαίη αποφάσισε να πάρει δημοσίως θέση για όλο αυτό το… αλαλούμ, χωρίς περιστροφές και χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της κι απλά να χαμογελά – χαριτωμένα είναι η αλήθεια -, μπροστά από τις κάμερες. Τι ακριβώς είπε;

«…Όλο αυτό με τον Γιώργο έχει να κάνει με επιλογές και με το από που ακριβώς ήρθαν αυτές οι επιλογές. Όταν ήρθαμε στον ΑΝΤ1 είχαμε προτάσεις κι από άλλα κανάλια. Κι αυτό δεν το λέω για να φανεί κάπως… Το λέω πολύ σεμνά γιατί είναι η αλήθεια και γιατί τότε φυσικά ήταν άλλες οι εποχές. Ο Γιώργος ,λοιπόν, ήταν αυτός που ήθελε περισσότερο να έρθουμε στον ΑΝΤ1. Πρώτον γιατί ήταν εδώ τότε ο Γιάννης Λάτσιος κι αυτή είναι η αλήθεια και δεύτερον γιατί ο ΑΝΤ1 ήταν ένα συγκροτημένο κανάλι. Ένα παλιό, παραδοσιακό, καλό κανάλι, σαν το Mega στο οποίο ήμασταν.

Εγώ από την άλλη μεριά, επειδή σκέφτομαι πιο καθαρά επαγγελματικά, δεν κρύβω το γεγονός ότι ήθελα να πάμε εκεί που θα παίρναμε πιο καλά χρήματα.

Από τότε ,λοιπόν, μέχρι και σήμερα τιμήσαμε και εξακολουθούμε να τιμούμε το συμβόλαιο που υπογράψαμε. Κατά καιρούς πολλά ήταν τα ραντεβού που κάναμε και που έκανε κι ο ίδιος ο Γιώργος, όμως, ποτέ δεν δώσαμε και δεν έδωσε δικαίωμα για να γραφτεί το οτιδήποτε.

Όλο αυτό τώρα συμβαίνει από ποιον και γιατί; Όλο αυτό που συμβαίνει το θεωρώ κακό και φθηνό. Το να μην αξιοποιείς έναν άνθρωπο που έχεις στα χέρια σου, να μην του δίνεις εκπομπή και να μην τον αφήνεις και να προχωρήσει παρακάτω… Τι να πω;

Εγώ είμαι της άποψης σου κόβουν την εκπομπή; ‘Αντε γεια σου!

Αν ήταν απέναντι ο Γιώργος θα ήταν μία χαρά… Αν ήταν απέναντι ο Γιώργος θα τα ΄χε πάρει όλα… Ας τολμούσαν να τον αφήσουν να πάει απέναντι… Ας τολμούσαν…

Κάποιοι αποκτούν και παιδιά, θα μεγαλώσουν τα παιδιά, δεν είναι ωραίο να ρωτάει το παιδί… Είναι έτσι φορτισμένο το κλίμα γιατί έχω ένα παρασκήνιο, ένα ρεπορτάζ που πραγματικά δεν έχει να κάνει με κανένα στέλεχος, με κανένα κανάλι, είναι από ένα πρόσωπο. Και λέω, πραγματικά ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος τι μυαλό κουβαλάει;…»!!!

Φυσικά στο ίδιο μύκος κύματος, αλλά με πιο ήπιους τόνους κινήθηκαν και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Άρης Καβατζίκης, μιας και όλοι έχουν συνεργαστεί μαζί του στενά και είναι λογικό να έχουν προσωπική άποψη και συναισθηματική… εμπλοκή σ ‘όλο αυτό!

Και μπράβο τους! Βαρέθηκα να βλέπω ανθρώπους με… τσιρότο στο στόμα που να λειτουργούν σαν μαριονέτες!!!

 

 

READ more