Φαίη Σκορδά: Ξεκαθαρίζει για τον Μοθωναίο – «Δεν ανέφερε, δεν φωτογράφισε και δεν είπε τίποτα backstage για τον Λιγνάδη»

Μετά την ανάρτηση του Δημήτρη Μοθωναίου για την απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί.

«Μετά από όλα αυτά που του συνέβησαν, πέρασε από όλες τις φάσεις ο Δημήτρης και κατάφερε να τα ξεπεράσει. Κατάφερε να περάσει απέναντι  και να είναι αυτός που είναι σήμερα. Άρα ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να περάσει ένα μήνυμα, μπορεί να απλώσει το χέρι του και να πει “ελάτε να σας βοηθήσω”.

Μετά από αυτή τη συνέντευξη, το Instagram του γέμισε με μηνύματα ανθρώπων που έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις και χρειάζονταν βοήθεια. Αυτός ήταν ο λόγος που μίλησε. Μίλησε για τις σεξουαλικές, κακοποιητικές σχέσεις, για τους βιασμούς που έζησε όταν ήταν μικρός και μετά εξήγησε πώς αυτό σε κάνει να μπαίνεις μετά σε άλλες κακοποιητικές σχέσεις. (…)» εξήγησε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του Λιγνάδη. Ούτε εμείς είχαμε αυτήν την πληροφορία από τη δημοσιογράφο της εκπομπής γιατί πέρασε και λίγο στα ψιλά κατά τη διάρκεια της απολογίας. Και αναφέρεται το όνομά του ότι μέρος ενός κυκλώματος που θέλει να ρίξει τη Μενδώνη, είναι και ο Μοθωναίος. Πώς εμπλέκεται; Εγώ προβληματίστηκα και λέω πώς μπορεί να εμπλακεί το όνομα του Λιγνάδη σε όλο αυτό το κακοποιητικό που έχει περιγράψει ο Μοθωναίος πριν ενάμιση χρόνο. Ο Μοθωναίος δεν τον ανέφερε, ούτε τον φωτογράφισε προφανώς. Δεν είπε τίποτα, τίποτα, τίποτα. Είμαι σε θέση να πω, ότι δεν είπε και τίποτα backstage».

Δημήτρης Μοθωναίος για Λιγνάδη: «Ουδέποτε αναφέρθηκα σε εκείνον καθ΄οποιονδήποτε τρόπο» – Η μακροσκελής ανάρτηση

Read More

And More