Φαίη Σκορδά-Μαρία Μπεκατώρου: Δες απολαυστικό βιντεάκι από τα backstage γυρίσματα του εορταστικού επεισοδίου του “Still Standing”!

Φαίη Σκορδά, Μαρία Μπεκατώρου… Μαρία Μπεκατώρου, Φαίη Σκορδά… Τα δύο κορίτσια του ΑΝΤ1 χθες είχαν ένα διαφορετικό, ιδιαίτερο, τηλεοπτικό ραντεβού!

Όχι, αυτή τη φορά δεν επισκέφθηκε η Μαρία, τη Φαίη… Όχι, αυτή τη φορά δεν μας κέρασαν παρέα “Πρωινό”. Αυτή τη φορά η Φαίη πήγε… επίσκεψη στη Μαρία, το οποίο λατρεμένη σου το είχα… μαρτυρήσει από χθες μέσα από τα media news του “TLIFE”. Το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1, συναντήθηκε με τα… “χαρούμενα Χριστούγεννα” της ελληνικής τηλεόρασης (γιατί η Μαρία είναι χαρούμενα Χριστούγεννα) και έπαιξαν μαζί “Still Standing”!

Οι δυο τους δε, έδειχναν να απολαμβάνουν αυτή τη συνάντηση, έχοντας φυσικά δίπλα τους όλους τους στενούς τους συνεργάτες, όπως επίσης και όλη την ομάδα του “Πρωινού” που είχε κληθεί κι αυτή να κάνει… παιχνίδι για καλό σκοπό.

Ως είθισται, τα έσοδα του συγκεκριμένου επεισοδίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ η μετάδοσή τους έχει προγραμματιστεί για τις ημέρες του Πάσχα.

Απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, η Φαίη έπαιξε πρώτη και καλύτερη και μάλιστα; Αποδείχθηκε και ιδιαιτέρως τολμηρή, μιας και δεν φοβήθηκε να… “βουτήξει” μέσα στη μαύρη τρύπα του παιχνιδιού!

Τα έσοδα που συγκέντρωσε σύσσωμο το “Πρωινό”, ήταν τα μεγαλύτερα σε σχέση με τα έσοδα που έχουν συγκεντρωθεί όλες αυτές τις ημέρες από αντίστοιχα εορταστικά επεισόδια, έτσι για να μην νομίζετε δηλαδή ότι δεν… γίνεται δουλίτσα!

Κάτι μου λέει πως αυτό το συγκεκριμένο επεισόδιο θα γίνει talk of the town! Δες το απολαυστικό βιντεάκι από τα backstage του συγκεκριμένου γυρίσματος, για να καταλάβεις ακριβώς τι σου λέω τόση ώρα!

 

 

Read More

And More