Φαίη Σκορδά: Μίλησε για την Δούκισσα Νομικού, το «Πρωινό» και το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1….

Φαίη Σκορδά: Μίλησε για την Δούκισσα Νομικού, το «Πρωινό» και το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1…. | tlife.gr

Όλα τα τηλεοπτικά αστέρια έλαμψαν χθες το βράδυ στον έναστρο ουρανό της Αθήνας! Το TLIFE γιόρτασε τα 8 του χρόνια κάτω από την σκιά της μαγευτικής Ακρόπολης και ήταν όλοι εκεί για να του τραγουδήσουν το «Happy Birthday»!

Ανάμεσα στα τηλεοπτικά αστέρια που ήταν εκεί, ήταν και η Φαίη Σκορδά, η οποία όπως πάντα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το γλυκό της χαμόγελο, τράβηξε επάνω της όλα τα φώτα…

Και φυσικά εννοείται ότι οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να την ρωτήσουν για το τηλεοπτικό κουίζ που είχε θέσει μέσα από το «Πρωινό» για την παρουσιάστρια μεγάλου καναλιού που ήθελε την πρωινή εκπομπή άλλης παρουσιάστριας, που βρισκόταν κι αυτή στο ίδιο κανάλι με ΄κείνη και για το αν τελικά όντως αυτή η παρουσιάστρια ήταν η Δούκισσα Νομικού, που ήθελε ουσιαστικά από τους Αντεννικούς το «Πρωινό»!

Όσο για το τι απάντησε η Φαίη;

«…Εγώ αν γνωρίζω κάτι παραπάνω; Όχι. Νομίζω ότι το ρεπορτάζ που ήξερα εγώ, είναι ότι θα έκανε το Σαββατοκύριακο», απάντησε με άνεση η Φαίη και φυσικά έσπευσε να επισημάνει και να… υπνεθυμίσει πως το «Πρωινό» δεν το αφήνει, όπως επίσης πως έχει ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΑΝΤ1!

«…»Το Πρωινό» το έχω ξαναπεί, δεν το αλλάζω, θα μείνω. Το συμβόλαιό μου, ούτως ή άλλως, συνεχίζει. Θα είμαστε στον ΑΝΤ1″. Είπε η Φαίη Σκορδά στέλνοντας προς όλους τα μηνύματά της και ο νοών νοείτω.

READ more