Τον Αντρέα Γεωργίου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής της το πρωί της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου η Φαίη Σκορδά.
Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με τον Αντρέα Γεωργίου για τον 5ο και τελευταίο κύκλο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θέλησε να μάθει για τις νέες προσθήκες που θα δούμε στο σήριαλ, μόνο που μπερδεύτηκε με τους ηθοποιούς που θα δούμε στο «Μaestro».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Πριν μάθουμε για την καινούργια σειρά, θέλω να συνεχίσουμε με τη “Γη της Ελιάς”, ο Χρυσοστόμου πότε μπαίνει;» ρώτησε η Φαίη Σκορδά αιφνιδιάζοντας τον Αντρέα Γεωργίου.
«Ποιός Χρυσοστόμου;» αναρωτήθηκε ο Αντρέας Γεωργίου με τη Φαίη Σκορδά να συνειδητοποιεί το λάθος της.
«Μπερδεύτηκα; Τι μπέρδεψα; Τι είπα; Το Maestro είπα. Συγγνώμη» είπε με απολογητικό ύφος η παρουσιάστρια με τον Αντρέα Γεωργίου να της απαντά, «Ωραία, εντάξει. Μια χαρά. Είμαστε μια οικογένεια».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ